Σασμός – Ο Γιώργος Χριστοδούλου δίνει spoiler: «Ο Σταύρος θα βγει από τη μέση»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος μοιράζει τις υποχρεώσεις του ανάμεσα στον «Σασμό» και την παράσταση «Ο Συνεργός», μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τις εξελίξεις στη συνέχεια της πετυχημένης σειράς του Alpha.

«Ο Σταύρος, αφελώς κατά τη γνώμη μου, επένδυσε σε μία σχέση που δεν ήταν αμφίδρομη κι αυτό μπορούσε να το καταλάβει από την αρχή. Αν τα έβαζα στη ζυγαριά, θεωρώ ότι του έχει στοιχίσει περισσότερο το ενδεχόμενο να μην ξαναδεί το παιδί. Όχι ότι δεν χρησιμοποιεί το παιδί για να πιέσει την Αργυρώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Χριστοδούλου.

«Δε νομίζω να δείτε τον Σταύρο μέχρι το τέλος. Κάποια στιγμή με κάποιον τρόπο θα πρέπει να φύγει από τη μέση, για να υπάρξει ο σασμός μεταξύ των δύο», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Για την προσωπική του ζώ και για τα παιδιά του, ο Γιώργος Χριστοδούλου σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή διαμορφώνεται η σχέση μου με τα παιδιά μου. Κάποιες φορές δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Προσπαθώ να έχω καλή επικοινωνία με τον μεγάλο μου γιο. Είναι 3μιση χρονών αλλά είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνει αυτά που νιώθω και αυτά που του λέω», δηλώνει.

Τέλος, ο Γιώργος Χριστοδούλου εξομολογείται πως έχει θέματα με τη διαχείριση του άγχους, που του προκαλεί δερματικά προβλήματα, ενώ θεωρεί τον αριθμό 2 ιδιαίτερα γρουσούζικο, ειδικά τις ημέρες που έχει πρεμιέρα.

Read More

And More