Σασμός: Ο Θανάσης Πατριαρχέας παρακολουθεί τη σειρά με την κόρη του – Φωτογραφία

Η σειρά Σασμός κατάφερε να κεντρίσει την προσοχή των τηλεθεατών από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι ένας από τους ηθοποιούς που φέτος συμμετέχουν στη σειρά του Alpha. Ο γνωστός ηθοποιός ενσαρκώνει τον Άγγελο Σωτηρόπουλο…

Λίγα λόγια για τον Άγγελο Σωτηρόπουλο: Ο Άγγελος είναι ο καινούργιος αγροτικός γιατρός του χωριού. Γρήγορα αποκτά την εμπιστοσύνη όλου του χωριού, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος γιατρός. Η άφιξη του Άγγελου όμως θα έρθει να ταράξει τα μέχρι στιγμής λιμνάζοντα ύδατα καθώς το άγνωστο παρελθόν είναι βαρύ σαν ιστορία!. Ο Άγγελος αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι… καλά κρυμμένα μυστικά, πάθη και σκελετοί βγαίνουν από το σεντούκι και αναστατώνουν τις ζωές όλων. Ο έρωτας όμως θα του κλείσει πονηρά το μάτι και θα προσπαθήσει να τον αποπλανήσει όταν γνωρίσει τη Στέλλα την οποία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθεί τη σειρά στην οποία και συμμετέχει. Το βράδυ της Πέμπτης ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο από το σαλόνι του σπιτιού του, μαζί με την κόρη του.

Να θυμίσουμε πως πριν λίγους μήνες, ο Θανάσης Πατριαρχέας έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.

 

Read More

And More