Σασμός: Τα πρόσωπα που «εισβάλλουν» στον δεύτερο κύκλο της σειράς και ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων

Σασμός 2022-2023: Ο δεύτερος κύκλος της πετυχημένης σειράς του Alpha κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο – Αναλυτικά τα πρόσωπα και οι νέοι χαρακτήρες.

Ο Σασμός επιστρέφει και οι ζωές των ηρώων αλλάζουν ριζικά. Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου θα κάνει πρεμιέρα με τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, ο οποίος διακόπηκε, πριν καλά – καλά ξεκινήσει. Θα καταφέρει ο Μαθιός να γλιτώσει τη σύλληψη; 

Σασμός – Τα νέα πρόσωπα της σειράς του Alpha

Αφίξεις και χαρακτήρες που θα… ανατρέψουν τις εξελίξεις στις ζωές των ηρώων, ενώ θα ξεσηκώσουν τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Στέλιος Μάινας

Ο πετυχημένος ηθοποιός μπαίνει στον Σασμό. Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ο Στέλιος Μάινας μπαίνει στη σειρά του Alpha ως Παύλος Βρουλάκης, συγγενής της οικογένειας Βρουλάκη, ο οποίος ζητά εκδίκηση για τον φόνο του Πετρή. Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στα social media τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έχουν ήδη ξεκινήσει…

Γιώργος Γεροντιδάκης

Μετά την μεγάλη επιτυχία της σειράς, Άγριες Μέλισσες, ο Γιώργος Γεροντιδάκης «μεταπηδά» στην επιτυχία του Σασμού. Ο νεαρός ηθοποιός θα υποδύεται έναν νέο αστυνομικό ο οποίος με την άφιξή του στο χωριό θα αναστατώσει τις ζωές αρκετών.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers που κυκλοφορούν, ο ρόλος του θα εμπλακεί με αυτόν της Θεοδώρας ή της Στέλλας, καθώς οι πληροφορίες θέλουν να εμπλέκεται ερωτικά με μια από τις δύο ηρωίδες.

Μάνος Πετούσης – Γιώτα Φέστα

Ο Μάνος Πετούσης μπαίνει στον Σασμό ως ο νέος γιατρός της σειράς, ο οποίος μάλιστα θα είναι παντρεμένος με την εισαγγελέα την οποία θα υποδύεται η Γιώτα Φέστα που επίσης θα δούμε τη νέα σεζόν στη σειρά.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως πρώην σύζυγός της θα είναι ο Παύλος Βρουλάκης (Στέλιος Μάινας) ο οποίος επανέρχεται στην οικογένεια, ενώ εμπλέκεται κατά κάποιον τρόπο ξανά με την πρώην σύζυγό του.

Δημήτρης Αλεξανδρής

Ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση, μέσα από έναν σκοτεινό ρόλο για τις ανάγκες της τηλεοπτικής σειράς, Σασμός. Πρόκειται ίσως για τον πιο… ιδιαίτερο χαρακτήρα ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα spoilers εμπλέκεται με την εμπορία όπλων.

Σασμός Spoiler – Έτσι θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος

Όπως θα παρακολουθήσουμε στη σειρά Σασμός, ο Φραγκιαδάκης είναι σχεδόν βέβαιος για την ενοχή του Μαθιού και τον οδηγεί στη φυλακή. Παρά το γεγονός πως εκείνος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με το έγκλημα, κανείς δεν τον πιστεύει, καθώς όλοι γνωρίζουν πως η έχθρα του με τον Άγγελο ήταν μεγάλη και πως πολλές φορές η κατάσταση ανάμεσά τους είχε οξυνθεί.

Ο Αστέρης, η Βασιλική και η Καλλιόπη προσπαθούν να τον στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν, αλλά και να τον βοηθήσουν. Ωστόσο, οι τύψεις πνίγουν την Καλλιόπη, καθώς κρύβει καλά ένα ένοχο μυστικό για εκείνη τη μοιραία ημέρα που άλλαξε τη ζωή της οικογένειάς της και βύθισε ξανά στο πένθος του Βρουλάκηδες.

Η Καλλιόπη δεν μιλάει σε κανέναν, αλλά οργανώνει τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει. Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε σε δημοσίευμα του περιοδικού «MYTV» και της Σοφίας Τσίρκα, μια μέρα εμφανίζεται, προς έκπληξη όλων, στο αστυνομικό τμήμα ζητώντας να μιλήσει στον Φραγκιαδάκη.

Σοκαρισμένος, ο τελευταίος την ακούει να ομολογεί πως εκείνη τη μέρα επισκέφθηκε τον γιατρό και τυφλωμένη από το μίσος της για εκείνον τον χτύπησε με το ψαλίδι. Όλα ξαφνικά ανατρέπονται.

Δες επίσης: Σασμός: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

Read More

And More