Σε κατάσταση σοκ Ναταλία Γερμανού και Κώστας Τσουρός για τον Γιώργο Καραϊβάζ – Η διαφορετική έναρξη

Σε κατάσταση σοκ είναι η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η έναρξη της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται, ήταν εντελώς διαφορετική, χωρίς γέλια, χορούς και ζωηρή μουσική, καθώς ο αστυνομικός συντάκτης που δολοφονήθηκε ήταν φίλος τόσο της Ναταλίας, όσο και του Κώστα Τσουρού.

«Λίγο διαφορετική είναι η έναρξή μας σήμερα, χωρίς πολλά χαμόγελα τουλάχιστον για την αρχή. Στην πορεία ευελπιστούμε να καλυτερέψει και η δική μας διάθεση και το κλίμα και βεβαίως να φτιάξουμε και τη δική σας διάθεση, διότι δε ξεχνάμε ποτέ πως ο σκοπός ο δικός μας είναι να φέρνουμε χαμόγελα και αισιοδοξία στο δικό σας σπίτι» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Διάβασε εδώ επίσης: Γιώργος Καραϊβάζ: Οι φίλοι του μιλούν στο TLIFE για τη ζωή του – Η σύζυγος και η αδυναμία που είχε στον γιο του

Και συμπλήρωσε: «Δε μπορούσε να περάσει τόσο ανώδυνα από πάνω μας η τραγική είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, και για πολλούς από εμάς φίλος και συνάδελφος. Ο Κώστας τον ήξερε πολλά χρόνια, είχαν δουλέψει και μαζί. (…) Για εμάς ο Γιώργος ήταν από τους ανθρώπους που συναντούσαμε εδώ στους διαδρόμους, ήταν μόνιμος συνεργάτης για πολύ καιρό στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Πάντα με το χαμόγελο και είμαστε σε κατάσταση σοκ, όπως αντιλαμβάνεστε».

Ο Κώστας Τσουρός, μάλιστα, θυμήθηκε την εποχή που το γραφείο του ήταν απέναντι από αυτό του Γιώργου Καραϊβάζ στον ΑΝΤ1.

Read More

And More