Σεισμός στην Τουρκία – Σύζυγος Έλληνα διασώστη στο Tlive: «Νιώθουμε υπερηφάνεια όταν σώζουν ζωές»

Στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε η σύζυγος ενός εκ των Ελλήνων διασωστών που βρίσκονται στην Τουρκία για να βοηθήσουν, μετά τον φονικό σεισμό που μετρά χιλιάδες θύματα.

Η Γεωργία Αθανασοπούλου, η οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον διασώστη της ΕΜΑΚ, Κώστα Αθανασόπουλο δεν έκρυψε την υπερηφάνεια της. «Φυσικά και αγωνιούμε, κάθε φορά ανοίγουμε την τηλεόραση και μαθαίνουμε τα νέα τους, γιατί δεν έχουμε επικοινωνία. Ο πιο άμεσος τρόπος είναι να βλέπουμε τις ειδήσεις. Για όλα τα παιδιά νιώθουμε θαυμασμό. Είναι όλοι πολύ άξιοι συγχαρητηρίων, σεβασμού και θαυμασμό. Με την ομαδική τους δουλειά σώζουν τον κόσμο. Για τα παιδιά αυτό είναι η ζωή τους, δεν είναι η δουλειά τους» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Όταν είδα τη διάσωση του παιδιού από τα χαλάσματα στις ειδήσεις, σκέφτηκα όλα τα παιδιά. Είναι όλοι τους γονείς και ταυτίζονται με αυτό, γιατί νιώθουν ότι κάθε παιδάκι θα μπορούσε να είναι το δικό τους. Είναι σίγουρα συγκινητικό και εμείς συγκινούμαστε πολύ. Νιώθουμε υπερήφανοι που κατάφεραν να σώσουν ένα ακόμα παιδάκι και ευχόμαστε να σώσουν κι άλλους ανθρώπους».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από τον Alpha:

Read More

And More