Σεργουλόπουλος και Μελιτά για την Κιβωτό του Κόσμου: «Θα κάνουμε ΜΚΟ και θα ζητάμε από τον κόσμο να πληρώσει»

Όπως κάθε μέρα, έτσι και το μεσημέρι της Πέμπτης 1/12 ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μέσα από τη στήλη “Οι Ρόμπες” που έχουν δημιουργήσει στην εκπομπή τους “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο την επικαιρότητα.

Στο “στόχαστρο” των δυο παρουσιαστών μπήκαν αυτή τη φορά οι λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως για τους τραπεζικούς λογαριασμούς που διαθέτει η Κιβωτός του Κόσμου και οι ιθύνοντες της ΜΚΟ, καθώς και τα τεράστια χρηματικά ποσά που βρέθηκαν σε αυτούς.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά συζήτησαν για το πώς θα μπορούσαν να βγάλουν κι εκείνοι άκοπα χρήματα, «σκαρώνοντας» κι αυτοί μία ΜΚΟ, τη «Βάρκα της τηλεόρασης».

«”Η βάρκα της τηλεόρασης”, θα κάνουμε αυτό το ΜΚΟ και θα ζητάμε από τον κόσμο να πληρώσει. Έτσι στο τσάμπα θα είναι; Τόση δουλειά θα κάνουμε», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Θα ανοίξουμε έναν λογαριασμό και θα κάνουν δωρεές στο όνομά μας. Δηλαδή όχι στο όνομά μας, στη ΜΚΟ. Να μας γράφουν και τα σπίτια τους, ωραίο ε; Και στο Κολωνάκι αν έχουν και κανένα εξοχικό», πρόσθεσε η Τζένη Μελιτά.

«Μπορεί να βρούμε ανθρώπους που να είναι γενναιόδωροι, όπως θα είμαστε κι εμείς. Τι άλλο να ζητήσουμε; Να κάνουμε έναν τηλεμαραθώνιο. “Η βάρκα της τηλεόρασης, πάρτε τηλέφωνο και θα σας χρεώσουμε τα πάντα”», είπε ο Φώτης και επεσήμανε:

«Σκοπός είναι να κάνω μια αγιογραφία έξω από το κτίριο και να είμαι εγώ ο αρχηγός κι εσύ η νεοτέρα και να έχουμε τον κόσμο της τηλεόρασης να μας κοιτάει και να μας θαυμάζει».

«Να δώσω και τον δικό μου λογαριασμό. Δικαιούχος», είπε με νόημα η Τζένη.

Read More

And More