Σία Κοσιώνη για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Μετά την Κιβωτό, άλλο ένα σοκ, ακόμη μια μαχαιριά»

Η υπόθεση της κοινωνικής κουζίνας, «Ο Άλλος Άνθρωπος» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όπως είναι αναμενόμενο, απασχολεί την τρέχουσα επικαιρότητα. Η Σία Κοσιώνη το βράδυ της Δευτέρας 29/1 μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, δήλωσε σοκαρισμένη κατά τη διάρκεια του σχολιασμού από την Ιωάννα Μάνδρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

«Μετά την Κιβωτό, άλλο ένα σοκ. Αλλά ας δούμε ποια είναι τα δεδομένα. Να δούμε τι έχουμε στη διάθεσή μας… Δεν αμφισβητείται η κοινωνική του προσφορά… Αυτά τα κάποια χρήματα είναι 600.000 ευρώ. Δεν έχει μπει στο παιχνίδι ακόμη η εισαγγελία» ανέφερε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

 «Αν πράγματι είναι έτσι -λέω αν γιατί πρέπει να διερευνηθούν τα στοιχεία, όπως μας είπες και να έχουμε υπομονή- θα είναι τρομερά απογοητευτικό. Είναι ακόμη μία μαχαιριά. Λέγαμε πως πέσαμε από τα σύννεφα με την υπόθεση της Κιβωτού γιατί όντως πέσαμε. Αυτή η οργάνωση νιώθαμε ότι κάνει τρομερή προσφορά» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Read More

And More