Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Θα έχω αγωνία αν θα τα καταφέρει την Κυριακή στις εκλογές»

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Fay’s time” το μεσημέρι της Τετάρτης 4/10.

Η Σία Κοσιώνη δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές που είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 8/10, σχολιάζοντας τον τρόπο που διαχειρίζεται η ίδια το γεγονός σε σχέση με την υποψηφιότητα του συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη.

«Προφανώς θα έχω αγωνία για το αν θα τα πάει καλά ο σύζυγός μου, αν θα τα καταφέρει. Όμως, είναι πολύ υψηλό το επίπεδο του επαγγελματισμού μου ώστε να το αφήσω αυτό να με επηρεάσει. Η αγωνία μου, θα είναι δική μου αγωνία, δε θα την καταλάβει κανείς άλλος.

Μπορώ να το κάνω αυτό μετά από τόσο χρόνια και τόσα θέματα που έχω χειριστεί. Μασάω σίδερα, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Δεν κρύβω όμως ότι θα έχω αγωνία. Δεν είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι, αυτή η αγκαλιά που πρέπει να γίνει εκείνη την ώρα αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, θα αργήσει κάποιες ώρες» ανέφερε αρχικά η Σία Κοσιώνη.

«Στις προηγούμενες εκλογές, δεν έκρυψα ποτέ, ούτε στον αέρα, ότι χάρηκα και συγκινήθηκα όταν είδα τον Κώστα να κερδίζει. Κρατάω όμως τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα. Ανθρώπινα, όλος ο κόσμος νομίζω καταλαβαίνει την ειδική συνθήκη εκείνη τη στιγμή, και νομίζω το αντιμετωπίζει κάπως τρυφερά και γλυκά.

Και για να μην πει ο κόσμος κάτι, μάλλον αδικημένος είναι ο Κώστας στο δελτίο του ΣΚΑΪ. Παίζει λιγότερο από αυτό που εδικαιούτο» παραδέχτηκε σε άλλο σημείο. 

Τέλος, η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε πως κάνει αρκετά αυστηρή κριτική στον σύζυγό της.

«Ο Κώστας έχει το δημοτικό συμβούλιο μέσα στο σπίτι του. Περνάει δύσκολα. Είμαστε και πολλοί. Πηγαίνω για τρέξιμο και βγάζω φωτογραφίες κάτι που με ενοχλεί και του τις στέλνω, το ίδιο και όταν βγάζω τον σκύλο βόλτα. Το ίδιο κάνουν και τα παιδιά. Είμαστε και διαφορετικές ηλικίες, οπότε έχει μπλέξει με τις ανάγκες του καθενός. Όλοι κάτι θέλουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More