Σήλια Κριθαριώτη: Αποκάλυψε τον όρο που είχε βάλει η Κιβωτός του Κόσμου στον σύζυγό της για μία δωρεά

Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Σήλια Κριθαριώτη το βράδυ της Τρίτης 22/11 στο special event που πραγματοποίησε στο ιστορικό ατελιέ της.

Η καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις συνεργασίες της με διάσημες σταρ του εξωτερικού,  εξέφρασε και το παράπονό της για όλους όσοι υποστηρίζουν ότι η ίδια πληρώνει celebrities για να φορέσουν τις δημιουργίες της, ενώ αναφέρθηκε και στην Κιβωτό του Κόσμου.

«Όταν ξέρουν ότι οι γυναίκες έχουν την επιλογή να φορέσουν οποιανδήποτε σχεδιαστή στον κόσμο και όταν διαλέγουν κάποιο δικό μου ρούχο, με κάνει πάρα πολύ περήφανη», είπε αρχικά η Σήλια Κριθαριώτη.

«Επειδή ακούγονται πολλά, δεν έχω πληρώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ, παρά μόνο την εταιρεία κούριερ για να στέλνω τα ρούχα για τα fitting. Με στεναχωρούν γιατί όταν ακούω παράλογα πράγματα, όπως το ότι μπορεί ο άνδρας μου να έδωσε 1 εκατ. ευρώ στην Μπιγιονσέ για να φορέσει τα ρούχα μου, ας αναλογιστούν όλοι πως δεν έχω ούτε ένα ατελιέ στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη , δεν έχω κανένα, όλα τα κάνω εγώ και ο συνεργάτης μου», πρόσθεσε η σχεδιάστρια μόδας και συνέχισε: «Η Τζένιφερ Λόπεζ όταν είδε το κέντημά μου από κοντά, μου είπε ότι έχει καιρό να δει τέτοια δουλειά». 

Ακόμα, όπως ανέφερε η Σήλια Κριθαριώτη, ο σύζυγός της είχε προτείνει μια μεγάλη δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου, αλλά εκείνοι του έβαλαν όρους που δεν μπορούσε να δεχθεί. «Ο άντρας μου ήθελε να κάνει, και όπως το έχει κάνει στη Χίο και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, δωρεά διάφορα κτίρια για να φιλοξενούνται παιδιά. Η Κιβωτός είχε έναν όρο, να τους γράψουν τα κτίρια» ανέφερε.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

Read More

And More