Σίσσυ Φειδά: Αυτή ήταν η αντίδραση της κόρης της όταν της αρνήθηκε… αδελφάκι

Συνέντευξη στην εκπομπή Love It παραχώρησε η Σίσσυ Φειδά όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την κόρη της Διώνη. Η γνωστή interior designer αποκάλυψε πως η μονάκριβη κορούλα της, τής ζήτησε αδερφάκι, ωστόσο η ίδια δεν νιώθει ακόμη έτοιμη να κάνει δεύτερο παιδί.

«Η κόρη μου θα γίνει τον Ιούνιο 5 χρόνων. Έχω χρόνο, αλλά δεν θέλω να κάνω άλλο παιδί. Η κόρη μου έχει ζητήσει μια – δυο φορές αδελφάκι. Με έχει ρωτήσει “Μαμά γιατί δεν θέλεις να κάνεις άλλο παιδάκι, να έχω ένα αδελφάκι;” και της απάντησα: “Σε αγαπώ τόσο πολύ που δεν θέλω να μοιραστώ την αγάπη μου με άλλο παιδί. Θέλω να τη δίνω μόνο σε εσένα”. Με κοίταξε, κούνησε το κεφάλι της και τελείωσε εκεί. Είναι τιμή μου και καμάρι μου να είμαι χαζομαμά».

 

Όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις, η Σίσσυ Φειδά, σχολίασε: «Δεν μου αρέσει η υπερβολή και το ψεύτικο. Αλλά αν κάποια γυναίκα ή εγώ που φροντίζω τον εαυτό μου, νιώθω ότι θέλω να κάνω κάτι για να νιώσω καλύτερα, γιατί να μην το κάνω;», ενώ για τον σύζυγό της αποκάλυψε «Δεν έχω ζηλέψει ποτέ και δεν έχω ψάξει ποτέ κινητό. Μου αρέσει που θαυμάζουν τον άντρα μου».

Read More

And More