Σίσσυ Φειδά: «Δεν με άγχωσε η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου» – Η μητρότητα και το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού

Για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία μίλησε η Σίσσυ Φειδά στο «Mega Καλημέρα».

«Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια και γι’ αυτό δεν έκανα και νωρίς γιατί για εμένα ήταν πολύ σημαντική κίνηση», ανέφερε αρχικά για τον σύζυγό της, Γιώργο Ανδρίτσο και την κόρη τους, Διώνη. 

Η Σίσσυ Φειδά για την κόρη της

«Το να μεγαλώνεις μια κόρη είναι φανταστικά, είναι όμορφα – δύσκολα, κάποιες φορές, όπως όλες οι μητέρες που θα πρέπει να ισορροπήσουν όπως όλες οι μαμάδες με τη δουλειά τους με τις υποχρεώσεις τους. Αν η κόρη μου έλεγε να μπει στην τηλεόραση, εξαρτάται από το τι θα ήθελε να κάνει.

Τα ριάλιτι τα οποία βλέπεις τους ανθρώπους να εκθέτουν την προσωπική του ζωή θεωρώ δεν μας εκφράζουν σαν οικογένεια. Είμαι παρεμβατική ως μητέρα, η κόρη μου είναι 6,5 ετών, οπότε έχει να κάνει μέσα στο πλαίσιο της καθοδήγησης. Και όταν μεγαλώσει η κόρη μου θα είμαι παρεμβατική, το δηλώνω χωρίς καμία ενοχή», ανέφερε η γνωστή interion designer.

Η Σίσσυ Φειδά για τη διαφορά ηλικίας 

Αφού το έκανα πράξη μίλησα, δεν είχα ιδιαίτερη προτίμηση σε τέτοιου είδους σχέσεις. Η σχέση με τον σύζυγό μου φαντάζομαι ότι είναι όπως οι περισσότερες, με τα πάνω της και τα κάτω της, δεν μπορώ να το διαχωρίσω με θέμα τις ηλικίες. Δεν με άγχωνε η διαφορά ηλικίας. Κάποια στιγμή τον ρώτησα για το πώς θα το πάρουν οι γονείς του και αμέσως απάντησε πως δεν τους αφορά

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού η Σίσσυ Φειδά απάντησε: «Μέχρι στιγμής όχι, είμαι καλά έτσι όπως είμαι, πολύ ικανοποιημένη και πολύ γεμάτη», είπε στο «Mega Καλημέρα».

Read More

And More