Σίσσυ Τουμάση για τη σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη και όλα είναι καλά»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σίσσυ Τουμάση στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή.

Η νεαρή ηθοποιός, η οποία φέτος που υποδύεται τη Θάλεια στο «Μαύρο Ρόδο» μίλησε για τη σειρά, τη δύσκολη εφηβεία και τη σχέση της με τον Αργύρη Πανταζάρα.

«Η “Θάλεια” στο “Μαύρο Ρόδο” νόμιζε ότι τα έχει όλα τακτοποιημένα, αλλά τελικά προκύπτει ο έρωτας. Η “Θάλεια”το παίζει σε τετραπλό ταμπλό, είναι στην κόψη του ξυραφιού, φοβάται μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά της. Ο “Λουκάς” προσπαθεί να καταλάβει, τι κρύβει η “Θάλεια” και πιστεύω θα το καταφέρει», είπε αρχικά η Σίσσυ Τουμάση.

Όσον αφορά τα παιδικά της χρόνια η Σίσσυ Τουμάση εξομολογήθηκε:  «Ήμουν δύσκολο παιδί, με κάτι πράσινα τζιβάκια… πολύ περίεργο, έχω κρύψει και τις φωτογραφίες. Πέρασα έντονη εφηβεία, ήμουν παιδί που εξαφανιζόμουν. Έφευγα το βράδυ και δεν έδινα σημεία ζωής. Ζητώ συγγνώμη από την μαμά μου. Θα ήθελα να γίνω μαμά, αλλά να έχω ένα παιδί ήσυχο, όχι σαν εμένα».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα, λέγοντας: «Περάσαμε πολύ ωραία (σ.σ. με τον Αργύρη Πανταζάρα) στην Ιταλία. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και όλα είναι καλά. Στον ελεύθερό μας χρόνο με τον Αργύρη βλέπουμε ο ένας την δουλειά του αλλού, για να γίνουμε καλύτεροι, να εξελιχθούμε».

«Όταν επέστρεψα από την Ιταλία πήγα κατευθείαν στο κάστινγκ για το “Μαύρο Ρόδο”. Το τηλέφωνο για το κάστινγκ έγινε στην Βερόνα μια ημέρα πριν επιστρέψω Αθηνά, ήταν πολύ τυχερό και όμορφο ταξίδι», σχολίασε σχετικά με την επιλογή της για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο».

Read More

And More