Σίσσυ Χρηστίδου: Έτσι έμαθε για την πρώτη εγκυμοσύνη της – Το αστείο περιστατικό με τον Αρναούτογλου

Ένα ταξίδι στο παρελθόν έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής, μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». Με αφορμή τη ζωντανή σύνδεση με την «Ονειρούπολη» στην Δράμα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έμαθε ότι ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

«Πηγαίναμε εκεί με τον Όμορφο Κόσμο. Κάναμε εκδρομές. Έβαζε μια τεράστια σκηνή εκεί ο Αρναούτογλου, ανεβαίναμε πάνω και ερχόταν ο κόσμος. Κάναμε τις εκπομπές μας ζωντανά. Και θέλω να σας πω μια προσωπική ιστορία. Τον Δεκέμβριο του 2007, πήγαμε για τρίτη φορά στην Ονειρούπολη.

Εγώ χόρευα πολύ τότε στην εκπομπή. Είχα μια καθυστέρηση στον κύκλο μου και πριν το ταξίδι έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό. Ήταν τη μέρα που φεύγαμε.

Πήρα τη μαμά μου πρώτα και της είπα πως νομίζω πως είμαι έγκυος. Ήμουν έξω από τα στούντιο και ετοιμαζόμουν να φύγουμε για Δράμα. Συναντήθηκα με τους γονείς μου στη Δράμα. Ήμουν έγκυος και δεν το είχα πει πουθενά.

 

Πάνω στη σκηνή ήμουν ακίνητη, γιατί νόμιζα πως κάτι θα συμβεί στο παιδί. Και ο Αρναούτογλου μου έλεγε κουνήσου “παιδάκι μου”. Το είπα και στον ενδιαφερόμενο και ήρθε και αυτός μαζί. Έλεγε ο Γρηγόρης “γιατί μαζεύτηκε όλο το σόι;”» αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Read More

And More