Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχει γίνει μια προσωπική βεντέτα» – Ένταση με την παρέμβαση του Αλέξη Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega.

Ο γνωστός ποινικολόγος θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Φως στο τούνελ»  ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης για την υπόθεση της Πάτρας.

«Δέχθηκα βάναυση συκοφαντική δυσφήμιση από τον Αλέξη Κούγια, έφτασε στο σημείο να πει ότι δεν έχω πτυχίο. Επικαλείται ότι έχει στο πλευρό του καθηγητή από τη Θεσσαλονίκη. Δεχθήκαμε τηλέφωνο από άνθρωπο που μας είπε ότι δεν ξέρει τίποτα. Επίσης, οι 8 πραγματογνώμονες που επικαλείται πού γνωρίζουμε τι έχουν καταθέσει; Εγώ δεν έχω πρόσβαση στη δικογραφία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κύριος Καρακούκης στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

«Ο κύριος Κούγιας πιστεύει ότι θα βρει την ιατροδικαστική πλάνη του αιώνα αλλά δεν συνηγορούν τα υπάρχοντα στοιχεία σε αυτό» σημείωσε κλείνοντας ο Νίκος Καρακούκης.

Η παρέμβαση του Αλέξη Κούγια στο «Χαμογέλα και Πάλι»

«Ήταν μία καραστημένη εκπομπή με μοναδικούς καλεσμένους ιατροδικαστές και χωρίς να έχουν κάνει ένα τηλέφωνο στο περιβάλλον της κατηγορουμένης. Θα σας πω ποιες ερωτήσεις έπρεπε να του κάνει ο κύριος Φρέσκος, που δεν τις έκανε» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στον αέρα του Mega.

Και πρόσθεσε: «Ο κύριος Λέων διαφημίζει σχολή που μπορείς να πάρεις πτυχίο ιατροδικαστή με 850 ευρώ», τότε η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε πως ξεφεύγουν αρκετά από το θέμα, με τον Αλέξη Κούγια να διακόπτει κλείνοντας το τηλέφωνο.

«Έχει γίνει μια προσωπική βεντέτα στο τέλος, δηλαδή μιλάμε περισσότερο για το μεταξύ τους, τι λέει πιστεύει ο ένας για τον άλλον και δεν μιλάμε για την υπόθεση», σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Αλέξη Κούγια και τον Νίκο Καρακούκη.

Read More

And More