Σίσσυ Χρηστίδου – Γιάννης Στάνκογλου: Οι φήμες για σχέση, οι αντιδράσεις και οι απαντήσεις από τους πρωταγωνιστές

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Γιάννης Στάνκογλου τα τελευταία 24ωρα βρέθηκαν στο επίκεντρο των ψυχαγωγικών εκπομπών μετά το ρεπορτάζ για την φημολογούμενη σχέση τους.

Η παρουσιάστρια του Mega και ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το Ναυάγιο», στις αρχές της σεζόν βρέθηκαν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό, όταν ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε ποδαρικό στην πρεμιέρα της Σίσσυς Χρηστίδου. 

Είχε προηγηθεί η εμφάνιση της παρουσιάστριας στην Επίδαυρο τον περασμένο Αύγουστο, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου παρακολούθησε το «Οιδίπους Τύραννος», ενώ αμέσως μετά το τέλος της παράστασης πόζαρε στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου.

Σίσσυ Χρηστίδου – Γιάννης Στάνκογλου: Το χρονικό της φημολογούμενης σχέσης

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου όταν η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day παρουσίασε το ρεπορτάζ για τη νέα σχέση του ηθοποιού, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την ταυτότητά της.

Ακολούθησαν τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ANT1. Ο παρουσιαστής – δημοσιογράφος, παρουσιάζοντας τη φημολογούμενη σχέση του ηθοποιού τόνισε πως πρόκειται για γυναίκα της τηλεόρασης και συγκεκριμένα παρουσιάστρια.

«Είπαν ότι είναι συνάδελφος, άρα είναι παρουσιάστρια. Στον χώρο της showbiz. Άρα τι το κράτησαν κρυφό; Εγώ δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε αλλά και οι άλλοι δεν είναι ότι δεν είπαν; Δεν είναι ηθοποιός, αλλά συνάδελφος παρουσιάστρια… Όλο αυτό που το ξέρουμε όλοι αλλά δεν θέλουμε να το πούμε είναι αυτό που λέμε και στο χωριό μου… “θέλει να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει”» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Την ίδια ώρα τα πρώτα σχόλια στο twitter και στα social media «φωτογράφιζαν» τη Σίσσυ Χρηστίδου ως τη νέα σύντροφο του Γιάννη Στάνκογλου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια αντίδραση από την ίδια την παρουσιάστρια.

Το πρωί της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου το εξώφυλλο της εφημερίδας Espreesο αναφέρει πως η ο Γιάννης Στάνκογλου και η Σίσσυ Χρηστίδου είναι ζευγάρι. 

Σίσσυ Χρηστίδου – Γιάννης Στάνκογλου: Οι πρώτες αντιδράσεις για τη φημολογούμενη σχέση τους

Μετά τα σχόλια από τις πρωινές εκπομπές, το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιάννης Στάνκογλου απάντησε με μια φωτογραφία στο instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπο από το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα παιδιά του, απαντώντας πως εκείνα αποτελούν τον μεγάλο έρωτα της ζωής του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou)

Λίγες ώρες αργότερα ο ηθοποιός διέψευσε τη φημολογούμενη σχέση με την γνωστή παρουσιάστρια, κάνοντας δηλώσεις στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη. 

«Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ».

Από την άλλη, η Σίσσυ Χρηστίδου, μέχρι στιγμής, δεν έχει απαντήσει ανοιχτά για όσα ακούγονται περί σχέσης με τον γνωστό ηθοποιό.

Το βράδυ της Δευτέρας, η παρουσιάστρια ανέβασε ένα story όλο νόημα στο Instagram. «Ένα ψέμα κάνει τον μισό γύρο του κόσμου μέχρι η αλήθεια να φορέσει τα παπούτσια της» έγραψε.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της Σίσσυς Χρηστίδου οι φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Στάνκογλου είναι ψευδείς. Όλα ξεκίνησαν από την εμφάνισή της στην Επίδαυρο στα τέλη του περασμένου Αυγούστου.

Τότε, η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με μέλη της ομάδας του «Χαμογέλα και πάλι» είχαν παρακολουθήσει τον ηθοποιό στην παράσταση «Οιδίπους Τύρρανος». Σκοπός τους τότε ήταν τον «κλείσουν» τον Γιάννη Στάνκογλου ως πρώτο καλεσμένο στην πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, όπως και συνέβη.

Γιάννης Στάνκογλου και Σίσσυ Χρηστίδου διαψεύδουν με τον τρόπο τους τα όσα ακούστηκαν τα τελευταία 24ωρα, την ώρα που τα σχόλια στα τηλεοπτικά πλατό συνεχίζονται για την φημολογούμενη σχέση τους.

Read More

And More