Σίσσυ Χρηστίδου: Όσα ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής για τον Ανδρέα Μικρούτσικο – Τα νεότερα για την υγεία του

Στην εντατική παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί του Σαββάτου καλημέρισε τους τηλεθεατές στέλνοντας τα περαστικά και τις ευχές της στον γνωστό παρουσιαστή, ο οποίος δίνει άλλη μια μάχη με την υγεία του.

Στην έναρξη της εκπομπής η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Να του στείλουμε ένα μεγάλο φιλί, τις προσευχές μας και την αγάπη μας. Όπως ξέρετε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Δεν ξέρουμε ακόμα αν έχει μεταφερθεί. Του στέλνουμε όλη μας την αγάπη και τη θετική ενέργεια. Όλα θα πάνε καλά, είμαστε σίγουροι», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και τόνισε: «Είναι πάρα πολύ δυνατός και αισιόδοξος. Ελπίζουμε ότι θα το ξεπεράσει γρήγορα και θα είναι κοντά μας».

Δες το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή: Χαμογέλα και πάλι:

Ανδρέας Μικρούτσικος – Τα νεότερα για την υγεία του

Η σύντροφος του παρουσιαστή, Έλενα Μαστραγγελή μίλησε στην πρωινή εκπομπή για την κατάσταση υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου…

«Βρέθηκε χθες το μικρόβιο που είχε στον πνεύμονα  και περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση. Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του. Είχε ανεβάσει πυρετό από την περασμένη Κυριακή, αλλά δεν ήταν σοβαρά. Το πρωί της Πέμπτη επιδεινώθηκε πολύ η κατάσταση και η δυσκολία αναπνοής και πήγαμε στο νοσοκομείο. Παραμένει στην εντατική. Είναι καθησυχαστικοί οι γιατροί», ανέφερε η Έλενα Μαστραγγελή.

Read More

And More