Στο T-live

Σίσσυ Ζουρνατζή στην Τατιάνα Στεφανίδου μετά την καταδίκη του πρώην της: «Θυμάμαι να δέχομαι μια κλωτσιά»

Δικαστική δικαίωση για την Σίσσυ Ζουρνατζή, η οποία είδε τον πρώην σύντροφό της που την κακοποιούσε να καταδικάζεται σε δεκαπέντε μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Η Σίσσυ Ζουρνατζή μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου μετά την καταδίκη του 29χρονου άντρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση.

«Νιώθω χαρά. Είμαι ήρεμη, γιατί πέρασα αρκετά δύσκολα τα τελευταία χρόνια μετά την καταγγελία. Νιώθω ότι τώρα ξεκινάω, νιώθω ότι δεν κουβαλάω ένα βάρος, γιατί τόσα χρόνια προσπαθούσα να το κρύψω μέσα μου… Κάτι εμφανιζόταν, κάποιος θα με ρωτούσε. Δεν ήξερα τι να απαντήσω γιατί βρισκόμουν σε δύσκολη θέση. Αυτή τη στιγμή νιώθω δικαιωμένη και θέλω να δώσω μεγάλη δύναμη στα κορίτσια» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Ζουρνατζή.

«Υπήρξαν πολλές στιγμές βίας κατά τη διάρκεια της σχέσης. Το συγκεκριμένο συμβάν έφερε και το τέλος της σχέσης. Ουσιαστικά υπήρξε μια διαμάχη λεκτική στην αρχή για ένα σχόλιο στα social media. Το μόνο που θυμάμαι είναι να δέχομαι μια κλωτσιά από το συγκεκριμένο άτομο και να πέφτω πάνω στο έπιπλο. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση…» εξομολογήθηκε η γνωστή Influencer. 

«Στη διάρκεια της σχέσης και από το πρώτο διάστημα δεν είχα τον έλεγχο του εαυτού μου, δεν είχα τη δύναμή μου. Ήταν χειριστικός και μου απαγόρευε να κάνω πράγματα για εμένα σαν Σίσσυ. Δεν είχα πρωτοβουλία για τίποτα. Ένιωθα ενοχές, συναισθήματα ακόμη και τώρα που δεν μπορώ να πιστέψω ότι εγώ προσωπικά άφησα τον εαυτό μου να τα υποστώ…» τόνισε η Σίσσυ Ζουρνατζή.

 

Η Σίσσυ Ζουρνατζή έστειλε το δικό της μήνυμα κατά της λεκτικής και σωματικής κακοποίησης.

Read More

And More