ΣΚΑΙ: Στα… πόδια του Ατσούν Ιλιτζαλί!

Σε θέλω, με θέλεις, γιατί δεν παντρευόμαστε ή μάλλον γιατί δεν ξανά… παντρευόμαστε!

Κάπως έτσι το σκέφτηκαν εκεί στο ΣΚΑΙ και απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, έχουν ξεκινήσει ,ήδη, νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου, έχουν μπει στη φάση της νέας διαπραγμάτευσης με τον Τούρκο παραγωγό, προκειμένου ν ΄ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Μία συνεργασία η οποία μπορεί να μεταμόρφωσε τον ΣΚΑΙ σε κανάλι με… σήμα του τη καρύδα, αλλά από την άλλη μεριά τον απογείωσε στους πίνακες τηλεθέασης.

Κι επειδή όλα τα κανάλια είναι “μαγαζιά” και ο ΣΚΑΙ μαγαζί γωνία, εννοείται πως οι άνθρωποι που βρίσκονται στο τιμόνι του, επιθυμούν να συνεχιστεί αυτή η σαρωτική του ριαλιτο-πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Κάπως έτσι έχουν ξεκινήσει από τώρα τις συζητήσεις με τον Ατζούν, παρά το γεγονός ότι η συνεργασία τους λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Σου λέει ας σπεύσουμε να ξανά δεσμευτούμε, γιατί δεν ξέρεις τι σου τηλε-ξημερώνει. Μία απόφαση η οποία μάλιστα επισπεύθηκε όταν έγινε γνωστό, πως ο Τούρκος παραγωγός δέχτηκε προσέγγιση κι από τον ΑΝΤ1.

Με άλλα λόγια, ΣΚΑΙ και Ιλίτζαλι βρίσκονται σε μαραθώνιες συζητήσεις, προκειμένου να μας προκύψει άμεσα το νέο… τηλε-συνοικέσιο.

Read More

And More