Σμαράγδα Καρύδη: «Κάθε χρόνο λέω ότι θα σταματήσω να δουλεύω, αλλά δεν έχω τα χρήματα»

Στις φήμες που θέλουν τους παραγωγούς σήριαλ να ψάχνουν ηθοποιούς με πολλούς followers αλλά και στις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει μέσα στον χώρο της υποκριτικής αναφέρθηκε η Σμαράγδα Καρύδη μιλώντας σε podcast της Νίκης Λυμπεράκη και του Κώστα Γιαννακίδη.

«Το άκουσα κι εγώ πως ζητούν ηθοποιούς με πολλούς followers. Δε ξέρω αν συμβαίνει στην τηλεόραση, στο θέατρο δε συμβαίνει. Μάλιστα, στο θέατρο το έχω μάθει από την ανάποδη, από την πλευρά του παραγωγού που λέει, “μα καλά, είναι δυνατόν να μου ζητάει τόσα χρήματα και να μου λέει, μα δες πόσους followers έχω;”. Δεν έχει καμία σημασία πόσους followers έχει κάποιος στα social με το αν θα πληρώσει ένα εισιτήριο για να έρθει να σε δει» είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Στο παρελθόν έχουμε υποφέρει από κάποιους δασκάλους γιατί ήταν τρομερά καταπιεστικοί. Έχουμε φάει πάρα πολύ bullying. Νομίζω μετά το metoo έχουν γίνει όλοι λίγο πιο προσεκτικοί… » ανέφερε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Τέλος, η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε: «Κάθε χρόνο λέω ότι θα σταματήσω να δουλεύω. Στην πραγματικότητα δε μπορώ να το κάνω, δεν έχω τα χρήματα. Κάθε χρόνο που φτάνω στην Αίγινα λέω, “να εδώ γιατί να μην ανοίξω μια ταβέρνα”, έχω τάσεις φυγής».

Read More

And More