Σόφη Πασχάλη: Η ηλικία, οι αισθητικές παρεμβάσεις και το πρόβλημα υγείας μετά το Survivor

Η Σόφη Πασχάλη πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο Survivor μιλά για τις αλλαγές στη ζωή της, το πρόβλημα και τις διαταραχές της υγείας της, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει στην κάμερα την πραγματική της ηλικία.

«Σε αυτή την χρονική στιγμή όχι, δεν μου είχε γίνει πρόταση για το Survivor All Star. To Survivor είναι κάτι το οποίο το αγάπησα πάρα πολύ, αλλά δεν θα μπορούσα να ξαναπάω», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Για τις αμοιβές του Survivor: «Δεν ήταν τόσο απλόχερα σε εμάς τα ποσά, δεν ήταν άσχημα, αλλά δεν ήταν απλόχερα»

Για το πρόβλημα υγείας: «Εγώ αυτό που έχω ακόμα προσωπικά είναι παλινδρόμηση, δηλαδή δεν μπορώ να φάω συγκεκριμένα φαγητά, αυτό μου έμεινε και το παντρεύτηκα»

Η Σόφη Πασχάλη παραδέχτηκε πως κάνει αισθητικές παρεμβάσεις: «Κάνω γενικά, δεν είμαι καθόλου αρνητική σε τίποτα που δεν είναι extreme, είναι τόσο – όσο».

Τέλος, σε ερώτηση για την ηλικία της, η Σόφη Πασχάλη απάντησε: «Την λέω την ηλικία μου, είμαι  45, έχω σκεφτεί να ξαναπαντρευτώ, ξεκινάω να σκέφτομαι και το ενδεχόμενο της οικογένειας, μέχρι τώρα  δεν το σκεφτόμουν», ανέφερε η Σόφη Πασχάλη στην πρωινή εκπομπή του Open.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164