Σοφία Αλιμπέρτη: Ο πρώτος καλεσμένος που θα δούμε στη νέα της εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς»

Αύριο, Δευτέρα 17 Απριλίου, η Σοφία Αλιμπέρτη μετά από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας ετοιμάζεται να επιστρέψει με μια νέα εκπομπή που σκοπό έχει να μας φέρει σε επαφή με έναν νέο τρόπο ζωής.

Η νέα εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη θα έχει το όνομα «Ζήσε Αλλιώς« και θα προβάλλεται καθημερινά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στης 16.00 ενώ μαζί της θα βρίσκονται ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος.

Μέσα από ερωτήματα, έρευνες και συνομιλίες με ειδικούς επιστήμονες, συζητήσεις με το κοινό στο στούντιο, αλλά και μαρτυρίες, προβληματισμούς και συνεντεύξεις γνωστών προσώπων, που θα είναι καλεσμένοι στην εκπομπή, η Σοφία θα δείχνει έναν διαφορετικό δρόμο για να ζήσουμε αλλιώς.

Η εκπομπή θα κλείνει το μάτι, με αισιοδοξία, σε όσα μας απασχολούν γύρω από την υγεία και την ομορφιά, προτείνοντας απλές και κατανοητές λύσεις, μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές και παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε για να γίνει η ζωή μας καλύτερη.

Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή, θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος ο οποίος θα αναφερθεί για το restart που έκανε στη ζωή του μετά την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Read More

And More