Σοφία Μανωλάκου: «Δεν πέσαμε από τα σύννεφα με την παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου»

Για την ολοκλήρωση του ρόλου της στη σειρά “Παγιδευμένοι” μίλησε η Σοφία Μανωλάκου που αυτή την περίοδο συμμετέχει στη θεατρική παράσταση “Μαλλιά Κουβάρια”. 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στις αντιδράσεις που προκάλεσε η παράσταση “Σφήκες” που παρουσιάστηκε στην Επίδαυρο σε σκηνοθεσία της Λένας Κιτσοπούλου ενώ σχολίασε και τη συμμετοχή μιας τράνς σε παράσταση που ετοιμάζει ο Γιώργος Ζερβουλάκος για τη μικρή Επίδαυρο.

«Ο δικός μου ρόλος στη σειρά “Παγιδευμένοι” δε θα συνεχιστεί. Το ήξερα εξ αρχής… Πάμε γι’ άλλα» είπε αρχικά η Σοφία Μανωλάκου.

«Οι άνθρωποι που γνώριζαν από πριν τι είδους θέαμα προσφέρει ήξεραν από πριν τι είδους παράσταση θα παρακολουθήσουν. Αυτό θα πω εγώ. Δεν πιστεύω ότι πέσαμε από τα σύννεφα. Ξέραμε πάνω κάτω τι είδους σκηνοθεσίες κάνει. Οπότε, ας μην πούμε ότι πέσαμε από τα σύννεφα« είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου στην Επίδαυρο.

Τέλος, για τη συμμετοχή μιας τρανς στη νέα παράσταση του Γιώργου Ζερβουλάκου, η Σοφία Μανωλάκου είπε, «Χαίρομαι. Όταν παίζουμε πάνω στη σκηνή, θα κοιτάμε τι έχουμε ανάμεσα στα σκέλια μας; Σημασία έχει να κάνουμε τέχνη, να ποιούμε ήθος».

Read More

And More