Σοφία Μαριόλα: «Η μαμά μου δεν με άφηνε να δω το “Σημάδι του Έρωτα”, ήμουν πάρα πολύ μικρή»

Με αφορμή το νέο τους επαγγελματικό βήμα, η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησαν στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» και τον δημοσιογράφο Αρτ Αντιμιάν.

«Ο έρωτας τώρα είναι πιο έντονος. Είμαστε πιο ερωτευμένοι, πιο τρελαμένοι ο ένας για τον άλλο, όλα τα κάνουμε παρέα. Τα Σαββατοκύριακα κάνουμε κάποιες εξορμήσεις οπότε όλο αυτό σίγουρα δεν είναι μονότονο» εξομολογήθηκε η Σοφία Μαριόλα και συμπλήρωσε ότι «Είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Τον έχω στα όπα – όπα με πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό».

Η Σοφία Μαριόλα αποκάλυψε, μάλιστα, πότε είδε πρώτη φορά τον Στράτο Τζώρτζογλου στην τηλεόραση. «Πρώτη φορά τον είδα στην τηλεόραση να δω “Ιδιαιτέρα για Κλάματα” και δεν τον συμπαθούσα. Δεν τον είχα πολύ ψηλά. Ήμουν παιδάκι και είχα ταυτιστεί με τον ρόλο. Γνωρίζοντάς τον από κοντά, κατάλαβα ότι όλα ήταν ένας ρόλος».

Η σύντροφος του Στράτου Τζώρτζογλου εξομολογήθηκε, επίσης, πως η μαμά της δεν άφηνε την κόρη της να δει το «Σημάδι του Έρωτα» (σ.σ. ο Στράτος Τζώρτζογλου πρωταγωνιστούσε σε αυτό) γιατί ήταν πάρα πολύ μικρή.

Read More

And More