Σοφία Μουτίδου: Αποκάλυψε το χρηματικό ποσό που έπαιρνε στη σειρά «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη»

Η Σοφία Μουτίδου παραχώρησε συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή και μεταμορφώθηκε σε drag queen.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το #metoo, αλλά και τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, αλλά και για τη συμμετοχή της στη σειρά «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

«Έλεγα τα ποιήματα στο σχολείο, συμμετείχα σε θεατρικά και έτσι εμπεδώθηκε μέσα μου. Το είπα στον πατέρα μου και μου είπε το κλασικό: “Πο**άνα δεν θα γίνεις”», είπε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

Επίσης, αποκάλυψε το χρηματικό ποσό που λάμβανε στη σειρά “Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη” λέγοντας: «Ποτέ εμένα προσωπικά δεν με ενδιέφερε η ποσότητα, ο μεγάλος ρόλος. Με ενδιέφερε πάντοτε να είμαι πολύ καλοπληρωμένη. Και δεν αναφέρομαι στους “Στάβλους»”, γιατί θα γελάσουμε. Θέλετε να σας πω πόσα έπαιρνα; Έπαιρνα 100 ευρώ το επεισόδιο».

Σε άλλο σημείο η Σοφία Μουτίδου μίλησε για τη μητρότητα και την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε: «Δεν ήθελα να γίνω μαμά, δεν είχα τέτοιο σχέδιο, γι’ αυτό και άργησα, έγινα στα 36 μισό. Η επιλόχειος κατάθλιψη μού κράτησε 40 μέρες, δεν έτρωγα για δύο μήνες και ήμουν πολύ θλιμμένη και δεν ήξερα αν ήμουν καλή μαμά».

Τέλος, η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε για τον γάμο και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια: «Όταν έρχεται ένα γκέι ζευγάρι και λέει ότι θέλει να γίνουν γονείς… είναι τόσο εμπλεκόμενα πλέον τα πράγματα στη straight, πυρηνική οικογένεια που λες «εδώ δεν αντέχουν να βλέπουν μία γυναίκα μόνη να μεγαλώνει ένα παιδί, θα δεχτούν αυτό;». Μου έκανε εντύπωση που έμειναν εκτός νομοσχεδίου οι τρανς, ποιο είναι το όριο;».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164