Σοφία Παυλίδου για το περιστατικό βίας με τον Μάνο Παπαγιάννη: “Δεν ήθελα να μιλάω γιατί είχα 2 παιδιά στην εφηβεία που…”

Η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μίλησε, μεταξύ άλλων, στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για το περιστατικό βίας που είχε βιώσει στο θέατρο από τον Μάνο Παπαγιάννη. Η ηθοποιός αποκάλυψε πώς αυτή η ιστορία είδε άθελά της το φως της δημοσιότητας, γιατί δεν ήθελε να μιλάει δημόσια γι’ αυτό, αλλά και το πώς ο θεατρικός παραγωγός που κατηγορείται για το ριφιφί στο Ψυχικό, εμπλέκεται στη δική της υπόθεση. 

“Εγώ δεν μίλησα και δεν ξεκίνησα κάποιο κίνημα. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κάποια πράγματα βγαίνουν μόνα τους στην επιφάνεια. Όσο ήμουν μέσα στη Φάρμα ο Άρης Δομικίδης έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον podcast χωρίς εγώ να μιλήσω, χωρίς να ξέρω ότι θα συμβεί αυτό και αντικειμενικά είπε τη γνώμη του. Όταν εμένα μου συνέβη αυτό αναγκάστηκα να μιλήσω όχι γιατί ήθελα εγώ αλλά γιατί δύο ημέρες πριν να γίνει το περιστατικό, ο συμπαραγωγός της παράστασης – αυτός που έχει κατηγορηθεί για το ριφιφί στο Ψυχικό – είχε καλέσει έναν κύριο, φίλο του, να δει την παράσταση, ο οποίος έχει ένα site.

Όταν εγώ γυρίζω στο σπίτι μετά το νοσοκομείο, που εννοείται ότι δεν κοιμήθηκα, χτυπάει το τηλέφωνό μου και είναι ένας δημοσιογράφος από μια εκπομπή και μου λέει ότι ανέβηκε στο συγκεκριμένο site ένα κείμενο που λέει ότι εγώ χαστούκισα τον συμπρωταγωνιστή της. Λέω, λοιπόν, εγώ ότι αυτό δεν έγινε έτσι και ο κύριος αυτός έγραφε τη συνομιλία μας και χωρίς να το γνωρίζω εγώ την επόμενη ημέρα παίχτηκε σε μια εκπομπή. Εγώ δεν πήρα καμία εκπομπή να μιλήσω γι’ αυτό. Δεν ήταν κάτι που με τιμούσε τότε, δεν ήταν κάτι που τότε μιλάγαμε, όπως λένε και συνάδελφοί μου, γιατί και εγώ έτσι είμαι μεγαλωμένη. Εγώ μετά μίλησα στο δελτίο του Alpha αλλά μέχρι εκεί.

Δεν ήθελα να μιλάω γιατί είχα δύο παιδιά στην εφηβεία που μπορούν να μπουν στο internet ή οι φίλοι τους να μπουν. Ο κύριος όμως αυτός, ο συμπαραγωγός, δεν άφησε εκπομπή για εκπομπή να βγαίνει και να υπερασπίζεται τον φερόμενο ως θύτη και εγώ είχα βρεθεί σε πολύ δύσκολη φάση.  Τα παιδιά μου ερχόντουσαν από το σχολείο και με ρώταγαν τι θα γίνει με το περιστατικό και ποιος είναι αυτός που βγαίνει και μιλάει. Εγώ δεν είχα και πολλά περιθώρια”, ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

Read More

And More