Σοφία Παυλίδου: “Πήρα πολλές συγγνώμες για την υπόθεσή μου όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες στο θέατρο”

Για τις καταγγελίες που ξέσπασαν στο ελληνικό θέατρο, τη συμμετοχή της στη «Φάρμα», αλλά και για τη σχέση της με τους γιους της μίλησε στο «Πάμε Δανάη» η Σοφία Παυλίδου. Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως δεν περίμενε να βγει η δική της υπόθεση ξανά στο φως μετά το τσουνάμι καταγγελιών στο θέατρο.

«Δεν περίμενα να ξαναβγεί στο φως η δική μου υπόθεση, ούτε περίμενα να πάρω τόσα μηνύματα με συγγνώμες. Τότε το δικό μου περιστατικό δεν φωτίστηκε, δεν ακούστηκε η γνώμη η δική μου, γιατί δεν είχα φιλοξενηθεί από τα μέσα. Αναγκάστηκα και μίλησα, αλλά μετά δόθηκε τόση διάσταση από την άλλη πλευρά».

Σύμφωνα με την ίδια, ήταν αναγκαίο να γίνει η κάθαρση στο θέατρο, ώστε να βγει ο πόνος που κουβαλούσαν οι άνθρωποι τόσα χρόνια.

«Άλλο ένα καλό της πανδημίας και της καραντίνας ήταν αυτό: να σκεφτούμε ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε από όλο αυτό που ζήσαμε και να μην μπορούμε να κοιταχτούμε στα μάτια. Ήταν αναγκαίο να ξεσπάσει αυτό και να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να βγει όλος αυτός ο πόνος που είχαν οι άνθρωποι στις ψυχές τους και να πάμε προς το φως».

 

Read More

And More