Σοφία Παυλίδου: “Στη δική μου περίπτωση τα μέσα φιλοξένησαν τον θύτη και αυτούς που τον στήριζαν – Δέχθηκα κακοποίηση”

Η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show», για πρώτη φορά, και έφερε  μαζί της ένα απόκομμα από μια παλιά εφημερίδα που τη συνδέει με τον Γρηγόρη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο, ενώ περιγράφει την ωραία σχέση που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους μετά το διαζύγιο.

Η Σοφία, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην «Φάρμα» και αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν σε οικειοθελή αποχώρηση. Τέλος, μιλάει για το περιστατικό βίας που της συνέβη, πριν από τρία χρόνια στο θέατρο, αλλά και για τα πολλά μηνύματα συγνώμης που έχει δεχτεί, επειδή δεν εισακούστηκε τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Κατέβηκα στην Αθήνα και ήταν δύσκολα γιατί τότε μια Θεσσαλονικιά με αυτό το χαμόγελο το παρεξηγούσαν. Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τον Χρήστο Φερεντίνο. Μια σχέση για την οποία δουλέψαμε πολύ. Με το Χρήστο συναντηθήκαμε στο Λυκαβηττό. Είχα πάει σε μια συναυλία. Με φλέρταρε και… δέσαμε. Τα παιδιά μας είναι 18 χρονών στην Γ΄Λυκείου και δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα καλλιτεχνικά. Δεν θέλουν να μιλάμε γι΄ αυτά και δεν θέλουν να φωτογραφίζονται.

Είμαι συντροφικός άνθρωπος. Αν τύχει κάτι καλό θα προχωρήσω. Αν δεν τύχει, έχω τους φίλους μου.

Έφυγα από τη Φάρμα, γιατί έπαθα πανικό. Ένιωσα ότι δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στα αγωνίσματα. Το ριάλιτυ είναι ένα κοινωνικό πείραμα. Δε βγαίνει ο αληθινός σου εαυτός. Όλα διογκώνονται. Κολλάς σε πράγματα που δεν έχουν νόημα.

Για τον κορονοϊό: Mόλις βγήκα από τη Φάρμα με επισκέφθηκε ένας φίλος για να με δει που ήταν θετικός και με κόλλησε κορονοϊό. Πρέπει να μην υπάρχει φόβος. Αυτό που δεν έχω ξαναζήσει ήταν ο πόνος στους μύες και ο δυνατός πονοκέφαλος.

Για τη δικιά της καταγγελία το 2018 για ξυλοδαρμό από συνάδελφό της στο θέατρο: Όλοι με ρωτάνε γιατί δεν ξεκίνησε από μένα το metoo. Δε συγκρίνεται αυτό που έπαθα εγώ με αυτό που έπαθε η Σοφία Μπεκατώρου. Δε ζητήθηκε μια συγγνώμη και μάλιστα ήταν ανοιχτά τα θέατρα και δε με στήριξαν ούτε οι συνάδελφοί μου ούτε η παραγωγή. Δέχθηκα πολλά μηνύματα που δέχονταν βία στην οικογένειά ή τον επαγγελματικό τους χώρο. Στη δική μου περίπτωση τα μέσα φιλοξενούσαν  το θύτη και έβγαζαν και μάρτυρες που τον υποστήριζαν. Κάθε εκπομπή είχε και άλλο ένα ψέμα. Δέχθηκα από παντού κακοποίηση αν μπορούμε να την πούμε έτσι. Εγώ λόγω των παιδιών δεν ήθελα τότε να πάρει διάσταση”

Να θυμίσουμε ότι η Σοφία είχε μιλήσει για το δυσάρεστο περιστατικό για πρώτη φορά στο ΤLIFE Διάβασε όσα είχε πει τότε εδώ

 

Read More

And More