Σοφία Βογιατζάκη: «Με εξαπάτησε ο λογιστής μου, με χρέωσε στην εφορία και κινδύνευσα να μπω φυλακή»

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βογιατζάκη στην εκπομπή «Γεια σου».

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη στενή φιλία της με την Βίκυ Σταρυπούλου ενώ διηγήθηκε και μια ιστορία όπου κόντεψε να φυλακιστεί από απάτη του λογιστή της.

«Την Βίκυ την λατρεύω, δεν μπορείς να μην την αγαπάς. Δεν σου αφήνει το περιθώριο να μην την αγαπάς. Έχει πάντα στο νου της να είναι πάντα όλοι οι άλλοι καλά και τελευταία αυτή. Μια φορά ο λογιστής μου είχε κάνει μια απάτη, τον είχα πάρα πολλά χρόνια και τον εμπιστευόμουνα. Κάνω έναν διακανονισμό με την εφορία και πρέπει να δώσω άμεσα τέσσερα χιλιάρικα τα οποία δεν τα έχω και λέω εντάξει θα μπω φυλακή. Τότε ίσχυε και προσωποκράτηση για χρέη στο δημόσιο. Με παίρνει τότε η Βίκυ τυχαία ένα τηλέφωνο και μου ζητάει τον αριθμό λογαριασμού. Μου έβαλε τα λεφτά λέγοντάς μου ότι ήθελε να μου κάνει ένα δώρο. Πληρώνομαι εγώ από μια δουλειά και τη ζητάω τον λογαριασμό της για να τα επιστρέψω και δεν τα δεχόταν», περιέγραψε αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου. 

«Το είσαι το ταίρι μου ήταν σε μια εποχή που βομβαριζόμασταν από αλυσίδες και κέντρα αδυνατίσματος και ξαφνικά έσκασαν δύο γυναίκες οι οποίες δεν ήταν κομπλεξικές με το σώμα τους, δύο άνθρωποι φυσιολογικοί, όπου ερωτεύονται, κάνουν παιχνίδια και όλα αυτά. Ήταν πρωτοποριακό για την εποχή του», πρόσθεσε η Βίκυ Σταυροπούλου. 

«Ο έρωτα αξίζει μόνο, όταν πραγματικά αξίζει, αλλιώς καλύτερα μοναχικότητά. Το να είσαι ερωτευμένος, αξίζεις όταν ο άνθρωπος αυτός το αξίζει αυτό. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναι ένα ταξίδι αστραπή σε κατάσταση τρελή γιατί είχα ένα κενό μισή μέσα, ταξίδεψε με ρόλερ στα μαλλιά, ετοιμάστηκα στο αεροπλάνο κατέβηκα τον είδα μπήκα πάλι στο αεροπλάνο και γύρισα πάλι πίσω», κατέληξε η Βίκυ Σταυροπούλου. 

Read More

And More