Σοφία Βόσσου: Η εξομολόγηση για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας πριν από το ατύχημα

Η Σοφία Βόσσου αυτή την περίοδο ταλαιπωρείται από ένα κάταγμα στο πόδι της. Η γνωστή καλλιτέχνιδα έχει περάσει δύσκολα με την υγεία της τους τελευταίους μήνες, αφού έρχεται η μία περιπέτεια, μετά την άλλη. Λίγο πριν από το ατύχημα, η Σοφία Βόσσου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και είχε αναφερθεί στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με το στομάχι της. 

“Δεν ήταν ανησυχητικό αυτό που πέρασα, αλλά ήταν βασανιστικό. Δόξα σοι ο Θεός το ξεπέρασα με πολλή πίστη, με πολλή δύναμη, με πολλή αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, αλλά και από ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Όλα ξεκίνησαν από ένα προβληματάκι που είχα στο στομάχι, έκανα ένα χειρουργείο και πήγε καλά.

Μετά, έπαθα ξαφνικά μια διάτρηση, κάνουμε δεύτερο χειρουργείο, αφαιρούμε 2/3 στομάχου. Σε επτά ημέρες κάνει συρίγγιο όπου κράτησε οκτώ μήνες. Η γεύση μου ήταν αλλοιωμένη και μου ερχόταν αηδία. Όταν πήγα 37 κιλά φοβήθηκα, βασικά δεν φοβήθηκα εγώ, αλλά ο γιατρός μου.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς μου είπε να κάνω εισαγωγή στο νοσοκομείο, γιατί πεθαίνω. Εγώ του είπε ότι θα πάω να αλλάξω χρόνο στο σπίτι μου και θα έρθω την άλλη μέρα. Και όντως αυτό έκανα”, ανέφερε αρχικά η Σοφία Βόσσου. 

Στη συνέχεια, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια ανέφερε ότι σε αυτό το δύσκολο διάστημα είχε στο πλευρό της την κόρη της, αλλά και μία μαθήτριά της. “Μαζί μου ήταν η κόρη μου και μια μαθήτριά μου, που την έχω σαν θετή κόρη μου, ψυχοκόρη. Στάθηκε στο πλευρό μου 24 ώρες το 24ωρο. Μαζί το περάσαμε αυτό.

Δεν χάνω ποτέ το κέφι μου, γιατί να το χάσω, εδώ υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε χειρότερα. Έφτασα στα δύσκολα και αναθεώρησα για πράγματα και είπα ότι δεν αξίζει να ξοδεύουμε τη ζωή μας για το τίποτα. Δεν αξίζει να έχουμε γύρω μας τοξικούς ανθρώπους”.

Read More

And More