Σοφιάννα Αβραμάκη για Άρη Σοϊλέδη: «Δε νομίζω ότι δώσαμε τροφή, η Μαρία Αντωνά δεν με ρώτησε το παραμικρό»

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Σοφιάννα Αβραμάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend. Η πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της συνάντησής της με τη Μαρία Αντωνά, λόγω της φημολογίας περί σχέσης με τον Άρη Σοϊλέδη όσο βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Εγώ στενοχωρήθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα τι έχει ειπωθεί για μένα και τον Άρη. Μπήκα πρώτα στη θέση της Μαρίας, γιατί είναι ένα δημόσιο πρόσωπο. Δε νομίζω πως δώσαμε τροφή. Αμέσως μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο και μας ξεκαθάρισε πως όλα είναι στο πλαίσιο του τρολ. Εγώ είμαι μια ελεύθερη κοπέλα και αυτό μπορεί να με συντροφεύει» ανέφερε αρχικά η Σοφιάννα Αβραμάκη.

«Η Μαρία Αντωνά ήταν και η πρώτη έξοδος που έκανα στην Αθήνα. Μου άνοιξε την αγκαλιά της. Ήταν πάρα πολύ δεκτική στο να συναντηθούμε. Δε με ρώτησε ποτέ το παραμικρό, γιατί η Μαρία ξέρει καλύτερα από όλους ποιος είναι ο άνθρωπός της. Δεν περίμενε ούτε τη Σοφιάννα, ούτε κανέναν που δεν τον γνωρίζει, να της εξηγήσει ποιος είναι ο Άρης. Οπότε κινηθήκαμε σε μια πάρα πολύ φιλική συζήτηση και φυσικά όλη αυτή η σχέση συνεχίστηκε και έχουμε πάρα πολύ καλή επαφή. Σχολιάζουμε και λίγα πραγματάκια που συμβαίνουν» κατέληξε η Σοφιάννα Αβραμάκη στο Open Weekend.

Read More

And More