Στο T-live

Σοκ από την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 13χρονης από το σύντροφο της μαμάς της, την ώρα που εκείνη γεννούσε το παιδί τους

Μία σοκαριστική καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση μίας 13χρονης από τον 46χρονο σύντροφο της μητέρας της, την ώρα που εκείνη γεννούσε το δεύτερο παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ειρήνης Πεϊβάνη στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το κορίτσι μίλησε στην καθηγήτριά του, εξιστορώντας το γεγονός σαν να έχει συμβεί σε φίλη της. Η καθηγήτρια κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συνέβη και κινητοποιήθηκε άμεσα.

Όπως κατέθεσε η 13χρονη, ο σύντροφος της μητέρας της την έχει βιάσει πολλές φορές, με τελευταία φορά την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Τι υποστηρίζει η μητέρα της 13χρονης

«Μου φαίνεται πολύ παράξενο γιατί ήμουν μονίμως στο σπίτι, επειδή δεν εργάζομαι. Είμαι συνέχεια με τα παιδιά, ο σύζυγός μου φεύγει στις 7 το πρωί για δουλειά, γυρνάει αργά το βράδυ. Η κόρη μου δημιουργούσε πάντα ζήλιες, είχαμε θέματα με τον χαρακτήρα της, ήταν πάντα ατίθαση, ζωηρή, ήθελε να είναι το επίκεντρο. Γιατί μετά από πολλά χρόνια έφτιαξα ξανά τη ζωή μου.

Ειδικά τώρα με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, το πιστεύω ακόμη πιο πολύ. Αν πριν το πίστευα μία φορά, τώρα το πιστεύω περισσότερο. Είχαν μια φυσιολογική σχέση πατέρα – κόρης. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ήμουν όλη μέρα εδώ, αποκλείεται να είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Όπου πήγαινα ήταν μαζί μου.

Δεν ήταν μόνη της, ήταν η πεθερά μου εδώ. Το σπίτι ποτέ δεν έμενε άδειο. Η συμπεριφορά του ήταν πάντα φυσιολογική, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Είμαι πεπεισμένη ότι δεν ισχύει η καταγγελία.

Έχω πάθει εγκεφαλικό, δεν μπορώ να συνέλθω. Το παιδί δεν μου είχε πει τίποτα. Αν ήταν έτσι ή αν είχαμε κάτι να κρύψουμε, δεν θα πηγαίναμε όλοι μαζί στο τμήμα. Αυτός μου λέει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ακουμπήσει τα παιδιά»

 

Τι υποστηρίζει η αδελφή του 46χρονου

Η αδελφή του 46χρονου κατηγορουμένου μίλησε, επίσης, στο T-live. «Έχει γίνει μία καταγγελία εις βάρος του αλλά δεν ξέρω, δεν μπορώ να το δεχτώ. Είμαι η αδελφή του. Μένω κοντά του. Συνέχεια συναναστρεφόμαστε, πάω σπίτι του. Δεν είχα αντιληφθεί κάτι, ούτε ότι συνέβαινε κάτι. Δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο.

Πρώτα πρώτα και τα παιδιά μου ανατράφηκαν εκεί. Και αυτός μέσα. Αυτό το παιδί, που ήρθε τέλος πάντων, αντιληφθήκαμε, γι’ αυτό την είχαμε κι από κοντά, ότι παραμυθιαζόταν».

«Μένω μαζί τους και δεν είχα αντιληφθεί το παραμικρό», ισχυρίζεται η γιαγιά της 13χρονης

 

Συγκλονισμένη η γιαγιά της 13χρονης, μητέρα του 46χρονου υποστήριξε στην δημοσιογράφο Ελένη Στάθογλου ότι «ο γιος μου είναι πολύ καλός άνθρωπος, προσέχει πολύ τα παιδιά και τη γυναίκα του. Η συμπεριφορά του ήταν πολύ καλή. Δεν τσακώνονταν ποτέ».

Read More

And More