Σοκαρισμένη η Τσιμτσιλή με την αποκάλυψη συνεργάτιδάς της: “Δύο άντρες επιτίθενται σε κοριτσάκια από 13 ετών”

Με αφορμή το περιστατικό με τον 22χρονο άντρα στη Νέα Σμύρνη, που το βράδυ της Τετάρτης ακολούθησε μία κοπέλα μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της με διαθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, η Τίνα Μεσσαροπούλου προχώρησε σε μια αποκάλυψη στον “αέρα” του Happy Day.

«Θέλω να σας πω, ότι υπάρχουν αυτό το διάστημα και είναι πάρα πολύ σοβαρό, στην περιοχή που μένω εγώ, Βούλα – Γλυφάδα, αντίστοιχες περιπτώσεις με δύο ανθρώπους, ο ένας πιο μελαμψός και ένας άλλος πιο ανοιχτόχρωμος που επιτίθενται σε κοριτσάκια από 13 ετών. Έχουν καταγραφεί περιστατικά και τους αναζητούν οι Αρχές. Έχει τύχει σε παιδάκι γνωστής, το οποίο αντέδρασε και έβαλε τις φωνές και βγήκαν οι γείτονες. Δεν έχουν ακόμα καταφέρει να τους βρουν» ανέφερε η δημοσιογράφος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σοκαρίστηκε με την αποκάλυψη – δημόσια καταγγελία της συνεργάτιδάς της, ενώ ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος βρισκόταν σε παράλληλο παράθυρο, επευφήμησε την καταγγέλλουσα στη Νέα Σμύρνη που κατήγγειλε το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης και προέτρεψε τις γυναίκες να προσέχουν.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Read More

And More