Σούπερ Κική: «Είπα ότι πήγα στη φυλακή για να σώσω την καριέρα μου στην τηλεόραση»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σούπερ Κική στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και στον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά.

Η γνωστή influencer, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για το αν θα συνεργαζόταν με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που μίλησε ανοιχτά για την φυλακή.

«Όταν συνεργάστηκα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έμαθα τον πραγματικό κόσμο της τηλεόρασης», είπε αρχικά η Σούπερ Κική και συνέχισε: «Είμαι η αγαπημένη του Γιώργου Λιάγκα. Αν ποτέ χρειαστεί να μιλήσω μαζί του στο τηλέφωνο, πιστεύω πως θα είναι για σοβαρό λόγο. Αν ήταν να συνεργαστώ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ή τον Γιώργο Λιάγκα, θα επέλεγα τον Γρηγόρη». 

Σχετικά με το αν θα πήγαινε ποτέ σε πάνελ κάποιας πρωινής εκπομπής, η Σούπερ Κική ανέφερε: «Δεν θα πήγαινα ποτέ σε πάνελ εκπομπής γιατί εγώ θεωρώ ότι η κωμωδία χρειάζεται ελευθερία, σε αυτές τις εκπομπές σου βάζουν το μαχαίρι στον λαιμό. Να πάω εγώ εκεί να πνιγώ και να πάρω και άλλα ψυχοφάρμακα; Δεν θέλω, ευχαριστώ».

Κλείνοντας, η Σούπερ Κική αποκάλυψε τον λόγο που μίλησε ανοιχτά για τα χρόνια στην φυλακή, εξηγώντας: «Όταν μίλησα σε συνέντευξή μου για τα χρόνια στη φυλακή, μετά το σκεφτόμουν έντονα. Μετάνιωσα γιατί η ζωή μου άλλαξε σε μια μέρα χωρίς να το περιμένω. Ξύπνησα μια μέρα και η ζωή μου δεν ήταν ίδια αλλά εγώ δεν το περίμενα. Τότε ήταν μια ιδιαίτερη περίοδος, γιατί τελείωνε η σύμβαση μου από τον Γρηγόρη, είχαν πέσει όλοι να με φάνε. Οι πρωινατζούδες έλεγαν τα πάντα για εμένα. Σκέφτηκα ότι έπρεπε να σώσω την καριέρα μου και έτσι βγήκα και μίλησα για την φυλακή. Αν έφευγα τότε από την τηλεόραση, θα έμενα άνεργη εφ’ όρου ζωής. Βγαίνω, ξεγυμνώνομαι και πήρα όλη την αποδοχή του κόσμου, αλλά σε υπερβολικό βαθμό».

Read More

And More