Σούπερ Κική: Η εξομολόγηση για την αποβολή – «Είχα διαλυμένη ψυχολογία, ήθελα να πέσω από το μπαλκόνι»

Σε μία κατάθεση ψυχής στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η Σούπερ Κική μίλησε για τη ζωή της, τις δύσκολες στιγμές μετά την αποβολή που είχε το καλοκαίρι, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της με τον οποίο πλέον δεν ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα.

Για την αναγκαστική διακοπή της κύησής της, η Σούπερ Κική εξομολογήθηκε πως «έγινε και δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Συμβαίνουν αυτά. Πάρα πολλές γυναίκες το έχουν πάθει και δεν είχαν τη δυνατότητα να το πουν δημόσια, όπως εγώ, και να πάρουν και την υποστήριξη που πήρα από τον κόσμο.

Οπότε όλα καλά. Τα αντιμετωπίζουμε όλα με θάρρος και με χιούμορ πάνω από όλα. Αυτό που μου συνέβη είναι βουνό. Η ψυχολογία μου τότε ήταν τόσο διαλυμένη που ήθελα να πέσω όντως από το μπαλκόνι. Ξέρω ότι αυτό θα το πλάσω στο κεφάλι μου και θα το προετοιμάσω, ώστε να πάμε αύριο σε μία παράσταση και να γελάσουμε με πράγματα που συνέβησαν μέσα σε αυτό. Πάει, έγινε και μπορεί να ξαναγίνει. Υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα».

Η Σούπερ Κική αναφέρθηκε και στην πρώην σχέση της, η οποία υπήρξε ο λόγος για να σταματήσεις τις παραστάσεις stand up comedy. «Είχα φτάσει μέσα σε έναν χρόνο να έχω 2.000 άτομα στην παράσταση και αποφάσισα να κυνηγάω έναν γκόμενο και τα παράτησα όλα γιατί τα θεωρούσε καραγκιοζιλίκια. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό και πολυτιμότερο πράγμα που έχω χτίσει μόνη μου».

«Είχα μία τοξική σχέση. Ουσιαστικά η ενέργεια που είχαμε ήταν τοξική. Είδα τον εαυτό μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Πάω στον ψυχολόγο μπορεί και 2 φορές την εβδομάδα γιατί θεωρώ ότι χρειάζεται να εξελισσόμαστε. Ό,τι κακό μου έχει συμβεί, από το να πάω στη φυλακή μέχρι να μου κόψουν το ρεύμα έφταιγα εγώ. Δεν μιλάμε καθόλου με την πρώην σχέση μου. Θα πυροβοληθούμε αν συναντηθούμε. Δεν κρατάω κακία».

Read More

And More