Σούπερ Κική: «Τα χρόνια στη φυλακή ήταν πάρα πολύ δύσκολα» – Η εξομολόγηση για την αποβολή

Στο κρατητήριο οδηγήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 21/2 η Σούπερ Κική μετά τη δημόσια καταγγελία που έκανε για τη στενή της φίλη η οποία – όπως ισχυρίζεται- κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της, ενώ κινδύνευσε και η ίδια από τον συγκεκριμένο άνδρα. Δημοσιεύοντας στα social media μια σειρά με αναρτήσεις, μέσα από τις οποίες εξιστορούσε τα γεγονότα, η γνωστή instagrammer περιέγραψε όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην εν λόγω υπόθεση.

Το πρωί της Τρίτης 21/2 μετά τις 8 το πρωί, η Σούπερ Κική μαζί με δύο ακόμα γυναίκες, οι οποίες κρατήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, πήραν τον δρόμο για την Ευελπίδων.

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα προβλήθηκε μια συνέντευξη της Σούπερ Κικής, όπου είχε παραχωρήσει λίγες ημέρες πριν στην δημοσιογράφο της εκπομπής, Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη. 

Η γνωστή influencer, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη φίλη της, Αντρέα, με την οποία άνοιξαν μαζί επιχείρηση. Γνωρίστηκαν στη φυλακή και ύστερα βρέθηκαν μαζί στο πρόγραμμα απεξάρτησης.

«Τα χρόνια στη φυλακή ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Δεν είναι μόνο ότι βλέπαμε στις ταινίες. Φροντίζαμε να κρατάμε τα χαμόγελά μας μέσα στο κελί», είπε αρχικά η Σούπερ Κική.

«Προτιμώ να έχω λιγότερα λεφτά, πάρα να ταλαιπωρούμαι. Η τηλεόραση είναι μία δύσκολη έως απαίσια δουλειά. Εάν μου το ζητούσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ξαναπήγαινα στην εκπομπή του. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς την απήχηση από τον κόσμο, οι πιο κοντινοί άνθρωποι είναι το πρόβλημα», εξομολογήθηκε η γνωστή influencer.

Για την δύσκολη περίοδο που πέρασε κατάθλιψη και έκοψε μόνη της τα αντικαταθλιπτικά, η Σούπερ Κική εκμυστηρεύτηκε: «Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψή αφού απέβαλα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Στις γυναίκες που βιώνουν μία αποβολή, λέω δεν έγινε και κάτι, όλα καλά. Μετά την αποβολή πήρα φαρμακευτική αγωγή. Είχα πάρει την απόφαση να μεγαλώσω το παιδί μόνη μου, γιατί δεν τα πήγαινα καλά με τον τότε σύντροφο μου», κατέληξε η Σούπερ Κική. 

Read More

And More