Σπύρος Μπιμπίλας: «Είναι μακάβριο να με ρωτάτε τι αναφέρω στη διαθήκη μου»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Τετάρτης 10/11 ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μάγκα μετά την παρεξήγησή τους, ενώ αναφέρθηκε και στη διαθήκη του, κάνοντας «αποκαλύψεις».

«Όταν μου το πρότειναν γέλασα από ευχαρίστηση, γιατί πραγματικά είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση άνευ λόγου, την οποία δεν την δημιούργησα εγώ, την δημιούργησαν κυρίως οι εκπομπές», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

Και συνέχισε: «Εγώ αμέσως είχε ζητήσει συγγνώμη για το λάθος που δεν ευθυνόμουν εγώ, διότι άλλος είχε γράψει το λάθος. Μας βγήκε σε καλό, κάναμε μια υπέροχη διαφήμιση που μάλλον είναι η καλύτερη της χρονιάς. Το να κάνεις μια τέτοια διαφήμιση είναι σαν να κάνει δύο σήριαλ». 

Όσον αφορά τη διαθήκη του, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε: «Στη διαθήκη μου αναφέρω ότι οι δέκα παπαγάλοι μου θα πάνε στο Αττικό πάρκο, εφόσον αυτό λειτουργεί. Είναι μακάβριο να με ρωτάτε τι αναφέρω στη διαθήκη μου».

Read More

And More