Σπύρος Μπιμπίλας για την επιστροφή του 50-50: «Πιστεύω ότι οι σειρές πρέπει να παίζονται»

Η σειρά «50-50» με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε επανάληψη, από το βράδυ της Δευτέρας 10/7.

Το Mega αποφάσισε να το προβάλλει και πάλι σε επανάληψη, μετά τη δικαστική περιπέτεια του ηθοποιού. Όπως ήταν επόμενο υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις στα social media και ειδικά στο Twitter για την τηλεοπτική «επιστροφή» του Πέτρου Φιλιππίδη.

Την Τρίτη 11/7 ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και μεταξύ άλλων, τόνισε πως ήταν αντίθετος εξ αρχής στην απόφαση να μπει «μπλόκο» στη σειρά. 

«Μιλάω ως Σπύρος Μπιμπίλας, πολίτης. Εγώ ήμουν αντίθετος από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε (να μην παίζεται η επανάληψη για το «50-50»). Πιστεύω ότι οι σειρές πρέπει να παίζονται γιατί ανήκουν σε όλους τους ηθοποιούς, άσχετα αν κάποιος από αυτούς έχει εμπλακεί σε δικαστικές υποθέσεις για πολύ σοβαρά αδικήματα.

Πρέπει όμως να μπορούν οι υπόλοιποι να εισπράξουν αυτά τα πενιχρά ποσά. Μπορεί να παίρνεις και 1 ευρώ το επεισόδιο, εξαρτάται από διάφορα. Οι ρόλοι δεν είναι η πραγματική ζωή, είναι άλλο οι ρόλοι και άλλο η ζωή μας. Εγώ τα βασικά μου σήριαλ τα έχω κάνει με τον Πέτρο, αλλά έχουν σταματήσει, δεν παίζουν πλέον», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δες όλα όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Open:

Read More

And More