Σπύρος Μπιμπίλας: “Οι προηγούμενες σχέσεις μου είναι άνθρωποι της οικογένειάς μου” – Το πρώτο που σκέφτηκε για το “μέτριος ηθοποιός”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο After Dark!  Ως ηθοποιός αλλά και πρόεδρος στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σχολίασε στο Θέμη Γεωργαντά, το κύμα καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο, αποκάλυψε κατά πόσο έχει πλέον αλλάξει η δική του καθημερινότητα, ενώ εκμυστηρεύεται και την πρώτη του σκέψη στον χαρακτηρισμό “μέτριος ηθοποιός”. Ακόμη, μίλησε  για την προσωπική του ζωή και την απιστία -αποκαλύπτοντας αν τη συγχωρεί- ενώ περιγράφει τη σχέση που έχει σήμερα με πρώην συντρόφους του.

Για πρώτη φορά παίρνω χάπια (φυτικά) για να κοιμηθώ. Δεν περνάω πολύ καλά με όλα αυτά. Yπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται να μιλήσουν αλλά υπάρχουν και οι καταγγελίες που δεν υφίστανται. Για παράδειγμα ένας τσακωμός στην πρόβα, συμβαίνει…

Έχω ένα άσχημο συναίσθημα γιατί πρέπει να ζητήσω συγγνώμη για ανθρώπους της γενιάς μου για απρεπή συμπεριφορά…Αν τα θέατρα ήταν ανοιχτά δεν θα γινόταν όλο αυτό σε τέτοιο μεγάλο βαθμό. Βοήθησαν οι συγκυρίες. Θα πρέπει να προσέχουμε οι καταγγελίες να είναι ουσιώδεις. Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις είναι απαράδεκτες και ας είναι κάποια άτομα του περιβάλλοντός μας. Το πολύ χρήμα έκανε μεγάλο κακό σε κάποιους ανθρώπους. 

Έχω δεχτεί μπούλινκγ.  Aπό δημοσιογράφο και ήμασταν και φίλοι.Κάθε φορά που έλεγε κάτι κακό για μένα, προσπαθούσαν να βρω αυτόν που τα λέει και να του πω να με γνωρίσει πρώτα και μετά να μιλήσει. Όταν λύσω τη διαφορά μου, δεν κρατάω κακία. Είμαι ξανά φίλος όταν λυθεί η διαφορά. Με τον Γιώργο Λιάγκα φτάσαμε σε ακραία πράγματα και τον οποίο τον ήξερα από 16 ετών κι είμαστε και φίλοι.

Για το “μέτριος ηθοποιός”: Δεν ένιωσα απολύτως τίποτα. Κάπως μειδίασα. Αφού απάντησε όλη η Ελλάδα, εγώ δεν απάντησα τίποτα. Δέχθηκα κύμα συμπαράστασης. Στην Επίδαυρο έχω πάει με πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Δεν έχει σημασία αν εγώ δεν ήμουν ποτέ πρωταγωνιστής. Είμαι χορτασμένος σε όλα στη ζωή μου.

Το πρωί με χαλαρώνουν οι παπαγάλοι μου. Έχω 25 παπαγάλους. Κάποιους τους χάρισα, κάποιοι πέθαναν. Τα αγαπάω. Ζω μαζί τους 25 χρόνια. Δεν είχα τηλεόραση για χρόνια. Μετά πήρα δυο και δεν ήξερα να τις ρυθμίσω… Και έγινα φαν των Άγριων Μελισσών.

Αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου, αλλά είχα μεγάλες σχέσεις δεκαετίας.  Ακόμα και η απιστία είναι ένα πολύ φυσιολογικό γεγονός. Τη συγχωρώ. Αυτό που ζητάω είναι η αμοιβαία αγάπη. Μια φορά έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο. Και έχω ψάξει κινητό συντρόφου και έχω ακολουθήσει με αυτοκίνητo. Οι προηγούμενες σχέσεις μου είναι οι άνθρωποι της οικογένειάς μου. Πάντα. 

Η σχέση μου με τη θρησκεία, είναι τραγική. Δε χρειάζομαι καμία θρησκεία ούτε να με τρομάζει ούτε να με παρηγορεί για τον θάνατο.. Πιστεύω μόνο στις δυνάμεις του σύμπαντος τις ανεξερεύνητες.

Με είχαν απαγάγει στη Βενεζουέλα με ένα φίλο μου και μας ζητούσαν λεφτά. Έκανα τάμα στη Τήνο για να σωθούμε. Μας άφησαν αφού μας πήραν τα πράγματα και τα χρήματα.

Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει είναι 5.000 ευρώ για γκεστ εμφάνιση 3 λεπτών στο σήριαλ “Η Νταντά”

 

 

Read More

And More