Σπύρος Παπαδόπουλος: Αποκάλυψε ποια εκπομπή παρουσίασε για να πληρώσει την εφορία

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο Art Podcast της Γιώτας Τσιμπρικίδου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους λόγους που δεν θέλει να βλέπει τον εαυτό του τηλεοπτικά και στη σχέση του με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τον Θανάση Βέγγο ενώ αποκάλυψε ποια εκπομπή παρουσίασε για να πληρώσει την εφορία.

«Δεν έχω δει τους Απαράδεχτους. Μου έβαλε δύο επεισόδια η Δήμητρα Παπαδοπούλου με το ζόρι. Είναι υπέροχη δουλειά, εγώ δε μπορώ να βλέπω εμένα. Εκπομπές 17 χρόνια τώρα, το “Στην υγειά μας βρε παιδιά” δεν μπορώ να βλέπω. Γίνομαι έξαλλος» είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε αναφορικά με τον Γιώργο Κωνσταντίνου: «Με βοήθησε πάρα πολύ. Του οφείλω τα πάντα» ενώ για τον Θανάση Βέγγο επεσήμανε: «Ήμασταν σαν πατέρα με γιο από ένα σημείο και μετά. Το λέω και το καμαρώνω. Μου είχε τόση εμπιστοσύνη που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε “μου λένε να κάνω αυτή τη δουλειά και τους παρέπεμψα σε σένα. Ό,τι πεις”. Έγινα εγώ ο μπαμπάς του».

Ακόμα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ποια εκπομπή έκανε για να ξεχρεώσει την εφορία: «Δεν σου κρύβω ότι το Κόντρα Πλακέ δεν ήταν κάτι που μου άρεσε εμένα. Ήρθαν και μου είπαν ότι το έκανε πριν ο Βλάσσης. Και μου είπαν, επίσης, ότι είχαν αγοράσει δύο μήνες ακόμα τα δικαιώματα κι αν θέλω να το κάνω. Τότε μου είχε έρθει η εφορία 36.000 δραχμές. Δεν είχα καθόλου λεφτά. Και τους είπα πως αν μου τα δώσετε, το κάνω. Έτσι έγινε και μετά πήγε 3 χρόνια».

Δες το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day:

Read More

And More