Σπύρος Παπαδόπουλος: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο για το τέλος του «Στην υγειά μας»

Με αφορμή τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή Πάμε Δανάη.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο που του είχαν προτείνει για τη σειρά Άγριες Μέλισσες, το «Στην Υγειά μας» και τη σχέση του με τη θρησκεία. «Μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν είχα το χρόνο να το κάνω», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε, ακόμα, τι ήταν εκείνο που τον ενοχλούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αλλά και πως ο κύκλος του «Στην Υγειά Μας» έχει κλείσει. «Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά για μένα ο κύκλος του «Στην Υγεία Μας» έχει κλείσει μέσα μου. Ήταν τεράστιος κύκλος, η λίμνη του Μαραθώνα! Με ενοχλούσε όταν δημοσιογράφοι με αποκαλούσαν παρουσιαστή. Με ρωτούσαν «είστε και ηθοποιός;». Δεν βλέπω τον εαυτό μου ξανά ως παρουσιαστή, στην τηλεόραση πια προτιμώ τη μυθοπλασία», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Είμαι τόσο εγωιστής που και 100 εκατομμύρια να μου δώσεις, εάν δεν θέλω να κάνω κάτι δεν θα το κάνω. Είμαι αγύριστο κεφάλι, δύσκολα ο άλλος μου αλλάζει γνώμη. Τις μεγάλες αποφάσεις δεν τις παίρνω κατόπιν ώριμης σκέψης, μου σκάνε ξαφνικά. Ξύπνησα μέσα στην νύχτα και είπα για το «Στην Υγειά Μας» ότι “τώρα τελειώνω”».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημείωσε για το τέλος του «Στην Υγειά μας»: «Ξύπνησα και είπα ότι τώρα τελειώνω. Το ένστικτο μου έλεγε ότι τώρα τελειώνει… O χρόνος μας έφθειρε, έφυγε η αρχική ορμή. Δεν προσέχαμε κάποια πράγματα όσο έπρεπε, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό αυτό στον κόσμο. Είπα «φτάνει, μέχρι εδώ». Υπήρξαν περιστατικά ανθρώπων που διαφωνούσαν με το πως γίνεται η εκπομπή».

Δες όλη τη συνέντευξή του Σπύρου Παπαδόπουλου στο Mega:

Read More

And More