Σπύρος Παπαδόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη: «Τόσο μπανανία είμαστε; Λίγη αυτοσυγκράτηση…»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος την Κυριακή 19/11.

Ο γνωστός ηθοποιός, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με την Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησε για την τηλεόραση, την παρουσίαση ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο επιστροφής των «Απαράδεκτων».

«Δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Ήρθε μία μέρα στο θέατρο ένα παιδί από το Mega και μου πρότεινε να κάνω το “Κόντρα πλακέ”. Μου είχε έρθει ένα χαρτί από την εφορία και τελικά άλλαξα γνώμη και τους είπα “αν μου δώσετε αυτό το ποσό έρχομαι”», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Δεν το έχω με την παρουσίαση, έχω πολύ άγχος. Στο “Στην υγειά μας”, στην προετοιμασία μου έλεγες “γεια” και δεν σου απαντούσα γιατί ήμουν χαμένος από το άγχος. Δεν μου λείπει η παρουσίαση. Κουράστηκα. Αν ξαναγυρνούσα πίσω τον χρόνο, θα το ξαναέκανα αλλά για τρία χρόνια».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να δούμε ένα remake των «Απαράδεκτων» απάντησε αρνητικά λέγοντας: «Αφού λείπει αυτός που λείπει δεν γίνεται».

Αναφερόμενος στην εσωκομματική ταραχή που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Είμαι πολύ σκεπτικός για τα όσα συμβαίνουν. Αυτά τα ξαφνικά είναι αφύσικα πράγματα. Είναι σαν να τελειώνεις την Ιατρική και την επόμενη μέρα κάνεις εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Πρέπει να θητεύσεις. Διαβάζω ότι σκοπεύει να γίνει και πρωθυπουργός και λέω “τόσο μπανανία είμαστε, τόσο αφύλακτο είναι το οικόπεδο; Λίγη αυτοσυγκράτηση, λίγο περισσότερη εμβάθυνση στον τόπο, πραγματική αγάπη για τον τρόπο».

Read More

And More