Σπύρος Παπαδόπουλος: «Στην εκκλησία πηγαίναμε περισσότερο για τα κορίτσια, ήταν ο μόνος χώρος να τα βλέπουμε»

Στο «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αφορμή την παράσταση την οποία πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν «Sexy Laundry».

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και στα παιδικά του χρόνια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος θυμάται την περίοδο που έπαιζε ποδόσφαιρο. 

«Από μικρός δεν τα πήγαινα καλά με τα θεία. Κάποτε παίζαμε με τον Ηρακλή και χάναμε 1-0 και είχα γονατίσει στα εικονίσματα και παρακαλούσα να ισοφαρίσουμε.

Στην εκκλησία πηγαίναμε περισσότερο για τα κορίτσια, ήταν ο μόνος χώρος να τα βλέπουμε. Η κοσμοθεωρία μου δεν άλλαξε σε απολύτως τίποτα μετά το πρόβλημα υγείας μου, είπα “άμα είναι να τελειώνουμε ας τελειώνουμε”», συμπλήρωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Για την σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι»: «Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν θα υπάρξει νέος κύκλος για το ”Κάνε ότι κοιμάσαι”. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ νούμερα τηλεθέασης, δεν με ενδιαφέρουν. Γελάω με αυτό το πράγμα. Το κανάλι δεν με είχε πιέσει για τα νούμερα τηλεθέασης, άλλα στην ομάδα μάθαινα μετά ότι ασκούνταν πιέσεις», ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Για την εκπομπή «Στην υγειά μας»: «Δεν μετάνιωσα καθόλου που σταμάτησε το «Στην υγεια μας», είχε αρχίσει μία φθορά μέσα μου και έξω μου», απάντησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. 

 

Read More

And More