Σπύρος Παπαδόπουλος στον Αρναούτογλου: «Εγώ τελείωσα το “Στην Υγειά μας”, έκλεισε μέσα μου αυτός ο κύκλος»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25/1 ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένα Λουϊζίδου

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί μίλησαν για τη «συγγένεια» που τους ενώνει, μετά από 30 χρόνια φιλίας και για τον τρόπο που προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματά τους ως ζευγάρι, πλέον, επί σκηνής.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για όλα για τη περιβόητη αφηρημάδα του και τα απότοκά της που τον έχουν φέρει στο παρελθόν σε πολύ δύσκολη θέση.

«Πάντα είχα αυτό το χάσιμο. Έχω ξεχάσει το παιδί μου στο σούπερ μάρκετ. Έκανα τις εισπράξεις για μια ασφαλιστική εταιρεία και ξέχασα μία τσάντα με 800 χιλιάδες δραχμές στο “Μινιόν”. Αν δεν τα έβρισκα ακόμα μέσα θα ήμουν, ποιος θα με πίστευε», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Οι γυναίκες έβρισκαν χαριτωμένη την αφηρημάδα μου, μετά έλεγαν ότι το κάνω επειδή είμαι εγωιστής και δεν θυμάμαι», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι μόνος τα τελευταία χρόνια και όπως δήλωσε το απολαμβάνει πολύ. Από την άλλη, η Ρένια Λουζίδου εξήγησε πως εκείνη προτιμά τη συντροφικότητα αλλά μικρά κομμάτια μοναξιάς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον «κύκλο» της παρουσίασης που έκλεισε αλλά και το άγχος του όταν βρέθηκε μετά από χρόνια και πάλι σε πλατό στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι».

«Ήθελα πολύ να παίξω σε σειρά αλλά επειδή είχαν περάσει τα χρόνια δεν ήξερα αν μπορώ. Στην πρώτη σκηνή του “Κάνε ότι κοιμάσαι” είχα μεγάλη αγωνία γιατί είχα να παίξω 20 χρόνια».

«Δεν μου λείπει καθόλου, κάθε άλλο. Εγώ τελείωσα το “Στην Υγειά μας”. Έκλεισε μέσα μου αυτός ο κύκλος κι είμαι πολύ περήφανος για αυτό το πράγμα που έγινε και με τόσους ανθρώπους που γνώρισα, αλλά έκλεισε και τώρα πια θέλω πραγματικά μόνο να ασχολούμαι με την υποκριτική» , συμπλήρωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Read More

And More