Σπύρος Πούλης για Γιώργο Λαμπάτο: «Κακώς άφησε τον εαυτό του να φτάσει σε αυτό το σημείο»

Ο Σπύρος Πούλης μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα για την πορεία του στην υποκριτική, τις κόρες του αλλά και για τον συνάδελφό του, Γιώργο Λαμπάτο.

Μετά τις αποκαλύψεις για τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες  επιβίωσης του ηθοποιού, ο Σπύρος Πούλης ανέφερε: «Δεν το ήξερα  αυτό για τον Γιώργο Λαμπάτο,  γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και ήμασταν μαζί στη σχολή. Έχει μείνει χρόνια έξω από την δουλειά. Πως έφτασε όμως σε αυτή την κατάσταση; Κακώς άφησε και αυτός τον εαυτό του να φτάσει σε αυτό το σημείο. Κάνε κάτι, οτιδήποτε άλλο», σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν μπορεί δηλαδή να άφησε έτσι ο Γιώργος τον εαυτό του έτσι, που είναι και καλός ηθοποιός», πρόσθεσε ο Σπύρος Πούλης για τον Γιώργο Λαμπάτο.

Στη συνέχεια ο Σπύρος Πούλης μίλησε για τις κόρες του: «Έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και θέλουν και οι δύο να ασχοληθούν με την υποκριτική. Οφείλω να πω σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με το θέατρο, έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα, πρέπει να έχουν και κάτι άλλο από πίσω. Δεν με φοβίζει κάτι, όλα αυτά που έγιναν στον χώρο μας ήταν πολύ μεμονωμένες περιπτώσεις», τόνισε ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Read More

And More