Σπύρος Χρυσικόπουλος: «Κολύμπησα 64 ώρες σερί, χρειάζομαι μερικές εβδομάδες για να επανέλθουν τα χείλη μου»

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος είναι ο υπεραθλητής που κατάφερε να κολυμπήσει από τη Ρόδο στο Καστελόριζο μέσα σε 64 ώρες χωρίς να σταματήσει λεπτό. ενώ το όνομά του φιγουράρει και στο βιβλίο Γκίνες λόγω ενός παλαιότερου κατορθώματός του. Με αφορμή το τελευταίο του επίτευγμα, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος βρέθηκε σήμερα στο στούντιο των “Αταίριαστων” και μίλησε για την εμπειρία του.

«Κολύμπησα 64 ώρες από τη Ρόδο στο Καστελόριζο. Με συγχωρείτε για τα χείλη μου αλλά χρειάζομαι μερικές εβδομάδες μέχρι να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση. Λόγω της αλατότητας, τα χείλη μου είχαν πρηστεί πάρα πολύ σε σημείο που δε φαινόταν καν το στόμα μου… Κολύμπησα 64 ώρες σερί» είπε αρχικά ο Σπύρος Χρυσικόπουλος περιγράφοντας πως του ήρθε η ιδέα για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Στη συνέχεια, ο υπεραθλητής έδειξε την έντονη διχρωμία που έχει πλέον στα χέρια του από τις τόσες ώρες που βρισκόταν μέσα στο νερό τονίζοντας ότι δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή που να νιώσει φόβο. Όπως είπε, από αυτό του το επίτευγμα έχασε πέντε κιλά.

«Από σήμερα έχω ξεκινήσει και μιλάω. Τα χείλη μου είχαν πρηστεί σε υπερβολικό βαθμό, κι ακόμα είναι. Δυσκολεύομαι ακόμα και να φάω και αυτός είναι και ένας λόγος που δυσκολεύει και η αποκατάστασή μου» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Σπύρος Χρυσικόπουλος ο οποίος είπε ότι έχει πολύ πιο μεγάλους στόχους από εδώ και στο εξής.

Read More

And More