Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποχαιρετά τον Τόλη Σκουλαριώτη: «Ένας άνθρωπος που έχει θέση στην καρδιά μου»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day αποχαιρέτησε τον σχεδιαστή Τόλη Σκουλαριώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, ταλαιπωρημένος με θέματα υγείας.

Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε πως γνώριζε επί προσωπικού τον Τόλη Σκουλαριώτη τον οποίο και είχε συναντήσει από κοντά πριν από λίγους μήνες. 

«Έναν άνθρωπο που γνώριζα πάρα πολύ καλά. Στο παρελθόν είχαμε κάνει και πολύ στενή παρέα. Με τα χρόνια κι εγώ δημιούργησα οικογένεια, ψιλοχαθήκαμε, αλλά είναι ένας άνθρωπος που έχει θέση στην καρδιά μου. Διαβάζω ότι έφυγε από την καρδιά του, τον πρόδωσε.

Ο Τόλης είχε δώσει μια μάχη για τη ζωή πριν από 15 χρόνια, όταν μετά από πόνους είχε μπει στο νοσοκομείο, έπαθε ανακοπή και τον επανέφεραν, έκανε διπλό bypass», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε για την τελευταία τους συνάντηση: «Δεν ήξερα για το νέο πρόβλημα υγείας, ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, πολύ ιδιαίτερος, εκκεντρικός, μορφωμένος, γνώστης του αντικειμένου, με σπουδές στην Αμερική, ένα πολύ καλό παιδί. 

Τον είχα δει τελευταία πριν από λίγους μήνες σε ένα event και μου είχε πει “έχω αλλάξει, έχω βάλει όλη μου την ενέργεια σε ένα project” Είχαμε πει να τα πούμε, δεν τα καταφέραμε τελικά. Να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στους εν ζωή συγγενείς του. Καλό ταξίδι Τόλη», ήταν το μήνυμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή. 

Read More

And More