Σταματίνα Τσιμτσιλή: Άργησε να μπει στο πλατό και κάθισε στη θέση του Κώστα Φραγκολιά – «Αν είσαι ωραία και μοιραία, δε φοβάσαι»

Με μια μικρή καθυστέρηση μπήκε στο πλατό της εκπομπής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου με τους συνεργάτες της, Δημήτρη Παπανώτα, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστα Φραγκολιά να κάθονται στη θέση της.

Με την είσοδό της στο πλατό, ο Κώστας Φραγκολιάς βρήκε την ευκαιρία να κάνει τα… παράπονά του στην παρουσιάστρια για τα φώτα.

«Τα φώτα σου είναι τα τριπλά. Εδώ πέρα θέλεις αντηλιακό» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να του απαντά με χιούμορ και να πηγαίνει στη θέση του: «Ήρθε να με διαβάλει και να με αποδομήσει. Έλα να βγω στη θέση σου. Αν είσαι ωραία και μοιραία, δεν φοβάσαι. Βλέπετε κάποια διαφορά; Εδώ γυαλίζω».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα παρακάτω:

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164