Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Δεν κατάλαβα… Όχι, αυτό το ύφος σε μένα”!Γυαλιά-καρφιά το “Happy Day”!

Γυαλιά-καρφιά το “Happy Day”, που μόνο… happy δεν ήταν σήμερα, μιας και τα αίματα άναψαν για τα καλά!

Για ακόμη μία φορά ο Δήμος Βερύκιος ξεδιπλώθηκε, πέρασε τις κόκκινες γραμμές, έπιασε αυτό το… υφάκι του Αντιπροέδρου και του… “εγώ μιλάω τώρα” και φυσικά πρόσβαλε on air την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Σταματίνα, η οποία έχει μάθει πια ν΄ αντιμετωπίζει στα ίσια τον γνωστό δημοσιογράφο στον αέρα κι όταν χρειάζεται να τον βάζει κανονικότατα στη θέση του ,- χωρίς να χάνει ποτέ τους καλούς της τρόπους -, πέρασε στην αντεπίθεση.

Η οικοδέσποινα του “Happy Day” με δυο κουβέντες και καλές επανέφερε την τάξη στο πλατό και γι΄ακόμη μία φορά θύμισε σε όλους όσους θέλουν να το ξεχνούν, πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλει τον άλλο, πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλει τον άλλο, πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μειώνει τον άλλο.

Θα μου πεις λατρεμένη, αυτές είναι βασικές αξιακές αρχίες ,όμως, δεν βαριέσαι ας τις ξανά λέμε, γιατί πολλές φορές στα τηλεοπτικά πλατό – κι όχι μόνο φυσικά… -, ποδοπατούνται έτσι απλά.

Τι ακριβώς συνέβη και το πλατό του “Happy Day” μεταμορφώθηκε σε πολεμικό μέτωπο;

Όλα ξεκίνησαν από την επίθεση που έγινε στο Α.Τ. Ομόνοιας. Η διαφωνία που είχαν ο Δήμος Βερύκιος και η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι αστυνομικοί, οδήγησε σ ΄έναν καβγά ανευ προηγουμένου, στον οποίο μπλέχτηκε και ο Δημήτρης Παπανώτας.

Όταν ο Δημήτρης Παπανώτας άρχισε να απαντά σε ερώτηση που είχε κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Δήμο Βερύκιο, η παρουσιάστρια γύρισε εκνευρισμένη προς το μέρος του και τον ρώτησε:

«Εσύ τι είσαι; Είσαι ο Δήμος και απαντάς; Έχεις αναλάβει δικηγόρος του Δήμου»;

Εκεί δε που τα πράγματα βγήκαν πραγματικά εκτός ελέγχου, ήταν όταν ο Δήμος είπε έξαλλος στη Σταματίνα το ανεκδιήγητο: «Μάζεψε τη γλώσσα σου»!

Εκείνη, φανερά εκνευρισμένη και βγάζοντας σχεδόν… φωτιά από τα ρουθούνια, ανταπάντησε λέγοντας:

«Δεν κατάλαβα! Δεν μου αρέσει αυτό το ύφος! Αυτό το ύφος σε άλλους, όχι σε μένα! Εγώ δεν σου μιλάω έτσι».

Και από την ένταση της… φωτιάς της Σταματίνας, δεν γλίτωσε ούτε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος εκείνη ακριβώς την στιγμή που δεν έπρεπε να παρέμβει – αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος -, θέλησε να μπει στη κουβέντα, αναγκάζοντας την παρουσιάστρια, να γυρίσει πάλι προς το μέρος του λέγοντας:

«Δημήτρη δεν χρειαζόμαστε δικηγόρο, να ‘σαι καλά»!

Μάλιστα, βλέποντας το συγκεκριμένο πλάνο και ύφος της κυρίας “Happy Day”, καταλαβαίνεις πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ήθελε λίγο ακόμα για να τον… “δαγκώσει” κιόλας!

Αυτά τα ωραία πουρνό-πουρνό! Αααα και… καλημέρα είπαμε; Δεν είπαμε!

Read More

And More