Σταματίνα Τσιμτσιλή-Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρουν αγκαλιά μαζί με τις… κοιλίτσες τους!

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ελεονώρα Μελέτη… Ελεονώρα Μελέτη και Σταματίνα Τσιμτσιλή! Είναι και οι δυο τους στα καλύτερά τους…Διανύουν και οι δυο τους την καλύτερη φάση της ζωής τους… Είναι και οι δυο τους σκαρφαλωμένες σε ένα πολύχρωμο συννεφάκι, στο μαγικό αυτό συννεφάκι της μητρότητας, μιας και ετοιμάζονται να γίνουν μανούλες!

Παρόλα αυτά, αν πιστεύεις λατρεμένη πως κάθονται σε… ησυχία και με σταυρωμένα χέρια, κάνεις μεγάλο λάθος. Και μάλιστα; Δεν είναι απλά σε… εκγρήγορση εξακολουθώντας να κάνουν ότι ακριβώς έκαναν και πριν μείνουν έγκυος, αλλά ετοιμάζουν και νέα, ολοκαίνουργια, ολόφρεσκα πράγματα.

Τι ετοιμάζουν η Σταματίνα και η Ελεονώρα; Ετοιμάζουν πράγματα και θάματα και μάλιστα χορεύοντας στον ίδιο, τρελό ρυθμό!

Τα κορίτσια αποφάσισαν να κάνουν… “Party”! Ναί, ναί, πολύ καλά διαβάζεις! Αποφάσισαν να κάνουν “Party” μέχρι τελικής πτώσεως, γιατί είπαν να υποδεχτούν το 2018, με όσο το δυνατόν πιο ανεβασμένη και θετική διάθεση.

Με άλλα λόγια, οι δύο γνωστές παρουσιάστριες αναλαμβάνουν την δική τους ραδιοφωνική εκπομπή στον νέο σταθμό της πόλης που έρχεται για να μας ξεσηκώσει όλους, στον “Party Fm” στους 104 μεγακύκλους.

Έτσι, πριν απο λίγες ημέρες είχαν την ευκαιρία να ποζάρουν και παρέα μπροστά από τον φωτογραφικό φακό, αγκαλιά βεβαίως-βεβαίως με τις υπέροχες, γλυκές, τρυφερές κοιλίτσες τους.

Μάλιστα, ένα χαρακτηριστικό “κλικ” ανέβασε πριν από λίγο στο Instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μιας και ήθελε με αυτό το τρόπο να δείξει τον ενθουσιασμό της γι ΄αυτό το νέο ξεκίνημα!

stam_tsimtsiliΣε λίγες ημέρες κάνουμε Party ! Και δεν είναι baby shower 😂😂😂 #partyfm#party104

Read More

And More