Σταματίνα Τσιμτσιλή – Έλυσε on air την παρεξήγηση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο: “Δεν το είπαμε για κακό…” (video)

Το πρωί της Δευτέρας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να λύσει στον αέρα του Happy Day μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ομάδα της και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της ανέφεραν ότι την περίοδο μετά το Survivor, αλλά κι όταν συμμετείχε στο Τατουάζ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε μάνατζερ. Το εν λόγω γεγονός δεν άρεσε στους fans του, καθώς ο νικητής του reality επιβίωσης υποστήριξε ότι δεν έχει μάνατζερ και ότι οι δημοσιογράφοι της εκπομπής τον καλούν προσωπικά για να κλείσουν συνεντεύξεις. 

“Εμείς τότε μιλάγαμε όχι με μία, αλλά με τρεις γραμματείς. Ήταν μία πολύ μεγάλη εταιρεία που τον εκπροσωπούσε. Προφανώς οι fans του δεν έχουν ενημερωθεί, γιατί εμείς μιλάγαμε με ανθρώπους, υπάρχουν e-mail”, ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσθέτει:

“Παιδιά κι εγώ το θυμάμαι! Ήταν μία πολύ μεγάλη εταιρεία, από τις τρεις top διαφημιστικές εταιρείες επικοινωνίας στην Ελλάδα και δεν είναι κακό. Και ίσα ίσα είπαμε, δεν το είπαμε για κακό στους fans του, ότι τότε είχε τη δυνατότητα να συνεργάζεται με μια πολύ δυνατή εταιρεία δημοσίων σχέσεων. Και να πω ότι υπάρχουν και σχετικά e-mail και μηνύματα. Εδώ δεν έχει έρθει γιατί έχει τα θέματά του με τον Παπανώτα”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More